×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
''Szynk u Tasi Terleckiej''. Jakie menu zostawiła Magda Gessler Pracowitej Damie?
Emisja o Kuchennych Rewolucjach w Trzcielu zaplanowana jest na czwartek, 20 kwietnia. Fot. Szynk u Tasi Terleckiej/Facebook

''Szynk u Tasi Terleckiej''. Jakie menu zostawiła Magda Gessler Pracowitej Damie?

Autor: Katarzyna Gubała Data: 19 kwietnia 2023 20:20

Lokal ''Incognito'' w Trzcielu w wyniku Kuchennych Rewolucji zmienił się w ''Szynk u Tasi Terleckiej''. Emisja odcinka zaplanowana jest na 20 kwietnia. Jakie menu zostawiła Magda Gessler Pracowitej Damie?

Właścicielką pizzerii i szefową kuchni ''Incognito'' w Trzcielu (województwo lubuskie) jest 50-letnia Tatiana. W gastronomii pracuje od 25. roku życia. Wraz z mężem i synek w styczniu 2022 r. otworzyli pizzerię. Pierwsze trzy miesiące lokal cieszył się dużą popularnością - potem zainteresowanie ''siadło''. 

Magda Gessler skrytykowała menu i czystość w lokalu. Na drodze ''rewolucji'' postawiła na produkty z okolicznych jezior, stawów i lasów. Imię Tasia w nazwie restauracji to skrót od imienia właścicielki Tatiana.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

''Szynk u Tasi Terleckiej'' - menu Magdy Gessler dla lokalu w Trzcielu

Przystawki

Carpaccio z ziemniaków z wędzonym jesiotrem/karpiem 20 zł

Talerz ryb wędzonych 40 zł

Półmisek ryb wędzonych 100 zł

Zupa

Zupa rybna przełamana wywarem z nóżek wieprzowych 20 zł

Danie główne 

Pulpety wieprzowe podawane w kokilce zapiekane na bagietce i polane sosem pomidorowym oraz bałkańskim 45 zł

Pizza

Pizza Trzecielska - ciasto, sos, mozzarella, gzik, słonina wędzona, metka, cebula, pomidor - 40 zł

Dodatki

Surówka 5 zł

Muślina z ziemniaków 5 zł

 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz