Partnerzy portalu
Wiosenny Restaurant Week startuje 23 marca. Wcześniejsze rezerwacje już trwają Wcześniejsze rezerwacje na wiosenny Restaurant Week już ruszyły. Fot. Restaurant Week Polska/Fb

Wiosenny Restaurant Week startuje 23 marca. Wcześniejsze rezerwacje już trwają

Wiosenny Festiwal Najlepszych Restauracji Restaurant Week Polska odbywać się będzie w dniach 23 marca-10 kwietnia.

Autor: KG/horecatrends Data: 04 lutego 2022 09:45

Na stronie internetowej Restaurant Week ruszyły wcześniejsze rezerwacje. Potrwają do 7 lutego. 

Hasło wiosennego Festiwalu Najlepszych Restauracji to ''Food Feels Good''. 

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Odbywa się w 100% w duchu #RespectFood i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.

Organizatorem Festiwalu jest RestaurantClub - pierwszy klub jednoczący uczestników polskiej niezależnej sceny restauracyjnej - Restauracje i Gości. Ideą zespołu i współtwórców jest wsparcie dla niezależnej sceny restauracyjnej, dzięki nowoczesnej promocji oraz technologii pozwalającej na optymalizację rezerwacji.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz