Wiosenny Festiwal Najlepszych Restauracji Restaurant Week Polska odbywać się będzie w dniach 23 marca-10 kwietnia.
Na stronie internetowej Restaurant Week ruszyły wcześniejsze rezerwacje. Potrwają do 7 lutego.
Hasło wiosennego Festiwalu Najlepszych Restauracji to ''Food Feels Good''.
Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Odbywa się w 100% w duchu #RespectFood i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Organizatorem Festiwalu jest RestaurantClub - pierwszy klub jednoczący uczestników polskiej niezależnej sceny restauracyjnej - Restauracje i Gości. Ideą zespołu i współtwórców jest wsparcie dla niezależnej sceny restauracyjnej, dzięki nowoczesnej promocji oraz technologii pozwalającej na optymalizację rezerwacji.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.