Partnerzy portalu
Wspólne świętowanie MADE FOR Restaurant w Instytucie Kulinarnym Transgourmet – nagrody rozdane! W akcji Szef kuchni Instytutu Kulinarnego Transgourmet, Marek Burkacki. || fot. Karol Stańczak / FOR Solutions

Wspólne świętowanie MADE FOR Restaurant w Instytucie Kulinarnym Transgourmet – nagrody rozdane!

W środę, 30 czerwca Instytut Kulinarny Transgourmet gościł restauratorów, blogerów, przedstawicieli mediów oraz partnerów kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant. Podczas after party laureaci konkursu otrzymali odznaczenia oraz dyplomy. Była to okazja do podsumowania minionej edycji, jak również wzajemnego inspirowania się w przestrzeni stworzonej na potrzeby takich wydarzeń.

Autor: Artykuł promocyjny dostarczony przez Transgourmet Polska Data: 13 lipca 2021 08:25

Ubiegłe miesiące należały do najtrudniejszych dla branży gastronomicznej, jednak determinacja i kreatywność to cechy, której nie są pozbawieni restauratorzy i właściciele lokali gastronomicznych. Najlepsi z nich, swoimi doświadczeniami podzielili się w trakcie kwietniowej konferencji MADE FOR Restaurant „Fighters”. Partnerem strategicznym tego wydarzenia były marki Transgourmet i Selgros Cash & Carry.  

Pretekstem do podsumowania ostatniej edycji konferencji było after party, które odbyło się 30 czerwca w Instytucie Kulinarnym Transgourmet. Była to pierwsza od wielu miesięcy okazja do wspólnego spotkania się, wymiany doświadczeń, podsumowanie zmian, które zaszły w branży i nowych sposobów na komunikację z Gośćmi. W trakcie wydarzenia wręczono również nagrody zwycięzcom plebiscytu Fighters, czyli najlepszym lokalom, którym udało się przetrwać w pandemii i zdefiniowały swoje biznesy na nowo, nierzadko przeformatowując całkowicie swoją dotychczasową działalność.

Ekspert Instytutu Kulinarnego Transgourmet, Bartosz Peter chętnie odpowiadał na pytania gości wydarzenia. || fot. Karol Stańczak / FOR Solutions.
fot. Karol Stańczak / FOR Solutions.
Partnerem wydarzenia był Instytut Kulinarny Transgourmet, który gościł uczestników imprezy.                   

- Stworzyliśmy tę przestrzeń między innymi na potrzeby takich wydarzeń, jak dzisiejsze, kiedy to spotykamy się w gronie pasjonatów gastronomii. Możemy nie tylko wymienić doświadczenia, ale i wzajemnie się inspirować. Mamy nadzieję, że zarówno infrastruktura Instytutu, jak i nasi eksperci sprawią, że będę czuli się tu Państwo dobrze i to nie ostatni raz, kiedy spotykamy się tu wszyscy.

Mówił Andrzej Drus, manager Instytutu Kulinarnego Transgourmet.
W akcji Szef kuchni Instytutu Kulinarnego Transgourmet, Marek Burkacki. || fot. Karol Stańczak / FOR Solutions.
W menu przygotowanym przez kucharzy Instytutu Kulinarnego nie zabrakło ostryg, finger foodów, jak również dań mięsnych i wegetariańskich. || fot. Karol Stańczak / FOR Solutions.
 
- Ostatnie kilkanaście miesięcy było trudne dla branży gastronomicznej. Zdajemy sobie sprawę z tego, ile wyzwań pojawiło się przed Wami i jak wiele wysiłku włożyliście w to, aby Wasze lokale przetrwały. Cieszymy się, że znów możecie gościć klientów w swoich restauracjach. Mamy nadzieję, że najgorszy czas mamy już wszyscy za sobą, a kolejne miesiące będą dla gastronomii łatwiejsze.

Mówił Marcin Dera Dyrektor Sprzedaży ds. Gastronomii Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.
Wydarzenie było uświetnione poczęstunkiem, przygotowanym przez kucharzy Instytutu Kulinarnego Transgourmet – nie zabrakło ostryg, finger foodów, jak również dań mięsnych i wegetariańskich.

Podobał się artykuł? Podziel się!

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do odwołania zgody oraz prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

W dowolnym czasie możesz określić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Jeśli zgadzasz się na wykorzystanie technologii plików cookies wystarczy kliknąć poniższy przycisk „Przejdź do serwisu”.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.