×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Zmiany kadrowe w Izbie Gastronomii. Jest konkurs na wysokie stanowisko
Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej ogłosiła konkurs otwarty na stanowisko Sekretarza Generalnego Izby. Fot. pixabay.com/tumisu

Zmiany kadrowe w Izbie Gastronomii. Jest konkurs na wysokie stanowisko

Autor: PTWP - horecatrends.pl Opublikowano: 28 lipca 2023 13:10

IGGP poinformowała, że Sławomir Grzyb przestał pełnić funkcję Sekretarza Generalnego w Izbie Gospodarczej Gastronomii Polskiej. Ogłoszony jest konkurs na to stanowisko.

Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej podała, że od dnia 13.07.2023r. Sławomir Grzyb, przestał pełnić funkcję Sekretarza Generalnego w IGGP. 

Izba ogłosiła już konkurs konkurs otwarty na stanowisko Sekretarza Generalnego Izby. 

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Sekretarz Generalny IGGP - czym się zajmuje?

Sekretarz Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej odpowiedzialny jest za realizację strategii rozwoju IGGP, a w szczególności:

  • integrację przedsiębiorców gastronomicznych
  • prowadzenie programów edukacyjnych,
  • kreowanie pozytywnego public relations IGGP,
  • aktywny udział w życiu społeczno-gospodarczym.

Od kandydatów na Sekretarza Generalnego IGGP oczekuje:

  • wysokiej kultury komunikacji i umiejętności budowy networkingu w segmencie B2B,
  • doświadczenia w prowadzeniu projektów społeczno-gospodarczych,
  • zdolności negocjacji,
  • zdolności prezentacji i wystąpień publicznych,  w tym w mediach,
  • umiejętności pracy zespołowej oraz organizacyjnych budowy regionalnych reprezentacji IGGP w Polsce,
  • umiejętności pracy w modelu project management,
  • wysokich zdolności komunikacyjnych.

Sekretarz Generalny IGGP to praca w pełnym wymiarze godzin, stacjonarna

W ogłoszeniu IGGP podaje, że na Sekretarza Generalnego Izby czekają: atrakcyjne wynagrodzenie stałe; praca w pełnym wymiarze godzin (praca stacjonarna) oraz wynagrodzenie premiowe uzależnione od pozyskiwania nowych członków IGGP,

Izba wskazuje też, że będzie to praca w dynamicznie rozwijającej się organizacji, dająca możliwość rozwoju osobistego i zawodowego w ramach struktur największej organizacji gastronomicznej w Polsce

Swoje CV i dossier kandydaci mogą wysyłać do 31 lipca 2023 r. albo pisemnie na adres Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej w Warszawie. Więcej informacji dostępnych jest na stronie internetowej iggp.pl

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz