Zoni uruchomiło sprzedaż swoich dań z dowozem oraz na wynos



horecatrends.pl - 24 marca 2020 17:07


Dania Zoni od teraz są dostępne w opcji na wynos oraz z dostawą. Unikalna oferta przygotowana przez restaurację jest bardzo szeroka i obejmuje zarówno gotowe dania jak i zestawy produktów wraz z instrukcjami pozwalającymi na stworzenie dań znanych z Zoni.

Zapakowane próżniowo produkty wraz z przyprawami i dodatkowymi składnikami, tworzą inspirujące pakiety, które zdecydowanie można określić najlepiej zaprojektowanymi zestawami do przygotowania posiłku w domu. W dołączonych do produktów instrukcjach sporządzenia konkretnych dań szef kuchni Zoni - Michał Gniadek - zdradza swoje sekrety. To wyjątkowa okazja, by je poznać i spróbować stworzyć dania poznane w Zoni we własnym domu. Wystarczy wejść na stronę Zoni.

Zgodnie z filozofią Zoni dania główne można łączyć z dowolnymi dodatkami. Pozwala to na odkrywanie różnych połączeń smakowych. W ofercie sklepu znalazły się znane z menu Zoni przystawki takie jak wędzona bufala, tatar, czy tuńczyk z ponzu i fenkułem, buliony, desery, produkty do przygotowania steków, ryb, perliczki oraz większości dodatków dostępnych na co dzień w restauracji. Ofertę sklepu uzupełnia pieczywo – chleb pszenny z kwiatami jaśminu oraz razowy żytni na zakwasie żytnim z dodatkiem powideł śliwkowych i miodu – oraz sery – polska pijana koza oraz włoskie pecorino truflowe.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Zamówienia można odebrać osobiście, dostępna jest także opcja z dowozem. Podczas całego procesu przygotowywania jedzenia, pakowania oraz transportu zachowane są restrykcyjne zasady higieny. Dania przygotowywane są w maksymalnie 4-osobowym składzie, każda z osób ma maseczkę, rękawiczki i regularnie mierzoną temperaturę, a miejsce produkcji oraz samochód dostawczy są regularnie dezynfekowane.