×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu

Gastroosobowości


Jagna Niedzielska - szefowa kuchni, prezenterka TV,  - sylwetka osoby z branży HoReCa Jagna Niedzielska - szefowa kuchni, prezenterka TV

Jagna Niedzielska

szefowa kuchni, prezenterka TV

Biogram

Szefowa kuchni i doradca kulinarny, tworzy karty menu do restauracji i na indywidualne okoliczności. Prowadzi także własne bistro – Tygiel i firmę cateringową.

Jagna Niedzielska prowadzi program "Bez reszty. Kuchnia Zero Waste" na kanale Kuchnia+ oraz liczne warsztaty, promujące ideę niemarnowania żywności – m.in. w warszawskim studiu Cook Up. Odbyła staż w pionierskich restauracjach zero waste - Silo w Brighton oraz w Nolla w Helsinkach. Jest także autorką książki z przepisami w duchu zero waste.

Jagna zajmuje się również food designem. Tworzy przepisy oraz zdjęcia pod hasłem „architektura kulinarna”, które znane są już w Berlinie, we Francji, Czechach i w Stanach Zjednoczonych.


Artykuły powiązane tematycznie: Jagna Niedzielska


NEWSLETTER HORECATENDS

Codzienna dawka najświeższych informacji ze świata HoReCa. Chcesz być na bieżąco? Zapisz się i otrzymuj newsletter horecatrends.pl