Partnerzy portalu

Gastroosobowości


Małgorzata Molska - kucharka, dziennikarka kulinarna,  - sylwetka osoby z branży HoReCa Małgorzata Molska - kucharka, dziennikarka kulinarna

Małgorzata Molska

kucharka, dziennikarka kulinarna

Biogram

Kucharka z zamiłowania, dziennikarka kulinarna, podróżniczka poszukująca smaków świata. Na co dzień prowadzi grupę kulinarną Funkyfood, która zajmuje się m.in. nietypową aranżacją potraw. Współpracuje z wieloma polskimi tytułami prasowymi, stylizuje potrawy do sesji zdjęciowych, jest także scenarzystką i producentką programów kulinarnych. Telewidzowie poznali ją za to w programie "Bake Off - Ale Ciacho", gdzie była członkinia jury oraz w programach na kanale Kuchnia+ ("Babeczki wigilijne" i "Babeczki wielkanocne", które poprowadziła z Hanną Szymanderską).


Artykuły powiązane tematycznie: Małgorzata Molska