Grupa Dobry Hotel z nowym dyrektorem operacyjnym i technicznym Zespół Dobrego Hotelu zasiliło trzech nowych członków. Funkcję dyrektora operacyjnego dla regionu Południe objęła Agnieszka Bucka. / fot. materiały prasowe

Grupa Dobry Hotel z nowym dyrektorem operacyjnym i technicznym

Autor: horecatrends.pl/informacja prasowa Data: 04 października 2021 13:14

Zespół Dobrego Hotelu zasiliło trzech nowych członków. Funkcję dyrektora operacyjnego dla regionu Południe objęła Agnieszka Bucka, dyrektorem technicznym został Maciej Barlak, natomiast stanowisko managera controllingu i zakupów pełni obecnie Kamil Borowiak.

Agnieszka Bucka z branżą hotelową związana jest od 20 lat. Przed rozpoczęciem kariery zawodowej ukończyła Akademię Wychowania Fizycznego w Krakowie na kierunku Turystyka, a po szkoleniu sieciowym we Francji otwierała Hotel Campanile w Krakowie, gdzie pełniła funkcję dyrektora. Następnie, przez 15 lat pracowała w sieci Qubus Hotel, początkowo jako dyrektor hotelu w Katowicach i w Krakowie, a następnie jako regionalny dyrektor operacyjny. W Dobrym Hotelu Agnieszka Bucka objęła stanowisko dyrektora operacyjnego dla regionu Południe i odpowiadać będzie za hotele grupy zlokalizowane w Krakowie, Wrocławiu i Zakopanem.

Maciej Barlak nowym dyrektorem technicznym w grupie Dobry Hotel 

Maciej Barlak dotychczas pełnił on m.in. funkcję specjalisty ds. inwestycji, a w skład w jego obowiązków wchodziły: kontraktacja podwykonawców, koordynacja sprzedaży mieszkań i koordynacja budów. Ponadto, obejmował on także stanowisko kierownika projektu w kompleksie Olivia Business Centre, gdzie zajmował się koordynacją realizacji budynków biurowych, prowadzeniem ofertowania i kontraktacją podwykonawców. Maciej Barlak jest także absolwentem Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. Ukończył  również podyplomowe studia Menadżerów Zakupów na SGH.

Hotel, pensjonat, ośrodek wypoczynkowy – szukasz ciekawych ofert inwestycyjnych? Sprawdź PropertyStock.pl

Kamil Borowiak dyrektorem działu analiz kosztów i zaopatrzenia

Kamil Borowiak posiada ponad 15-letnie doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej. Podczas dotychczasowej kariery obejmował stanowisko kierownika restauracji w Compass Group, dyrektora gastronomii w poznańskiej firmie KF Catering oraz managera regionalnego Ever Group. Do obowiązków Kamila Borowiaka należało m.in. zarządzanie 18 powierzonymi mu restauracjami oraz zapewnienie im funkcjonowania zgodnie ze standardami i procedurami operacyjnymi, przy jednoczesnym utrzymaniu optymalnych kosztów działalności.

Grupa Dobry Hotel zarządza ogólnopolską siecią hoteli i obiektów wypoczynkowych, udostępniając tym samym pobyt w najczęściej odwiedzanych przez turystów obszarach w całym kraju. W skład obiektów zarządzanych przez Dobry Hotel wchodzą: Hotel Arkon Park w Gdańsku, Hotel Różany Gaj oraz Longstay Premium Apartments w Gdyni, sopockie Villa Sedan i Hotel Aqua Sopot, Hotel Dom Zdrojowy w Jastarni, Hotel Mikołajki w Mikołajkach, Hotel Altus Poznań Old Town w Poznaniu, krakowskie Hotel Unicus Kraków Old Town, H15 Palace Hotel i pięciogwiazdkowy Hotel Unicus Palace, hotele Aquarion i Tatrzańska Ostoja w Zakopanem oraz warszawskie hotele Moxy Warsaw Praga i H15 Boutique Hotel.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz