1080 pokoi, nowoczesny design, doznania kulinarne, spore przestrzenie konferencyjne i lokalizacja w słynnej dzielnicy handlowej miasta. Hilton Singapore Orchard zadebiutował największym hotelem w regionie Azji i Pacyfiku.
- Otworzyliśmy nasz największy hotel w regionie Azji i Pacyfiku. Hilton Singapore Orchard jest wizytówką flagowej marki i daje nam silną pozycję do zapoczątkowania nowej ery podróżowania. Wspólnie z naszymi partnerami z OUE Limited jesteśmy przekonani, że hotel zaspokoi popyt na podróże, które na nowo się odrodzą. Sądzimy, że Hilton Singapore Orchard będzie ważną destynacją zarówno dla gości biznesowych, jak i indywidualnych – mówi Alan Watts, prezes Hilton Asia Pacific.
Od konceptu Osterii Mozza autorstwa słynnej szefowej kuchni Nancy Silverton po całodzienną restaurację Estate, pięć wyselekcjonowanych konceptów Hilton Singapore Orchard zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia, oferując smaki na każdy gust i okazję. Shisen Hanten z dwoma gwiazdkami Michelin autorstwa Chen Kentaro i wielokrotnie nagradzany Chatterbox słynący z lokalnych singapurskich przysmaków dopełniają ofertę kulinarną hotelu Hilton Singapore Orchard.
Hilton Singapore Orchard oferuje 2,4 tys. mkw. przestrzeni konferencyjnej, w tym 16 sali skąpanych w naturalnym świetle. Dwie sale balowe bez filarów – elegancka Grand Ballroom mieszcząca do 900 gości i wielopoziomowa Imperial Ballroom niczym amfiteatr z panoramicznym widokiem na miasto.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.