×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Mercure Centrum Katowice rusza z nowym konceptem gastronomicznym
Mercure Katowice Centrum zaprasza do nowego baru Under The Green Wall. Fot. Materiały prasowe

Mercure Centrum Katowice rusza z nowym konceptem gastronomicznym

Autor: KG/horecatrends Data: 25 marca 2022 12:10 | Aktualizacja: 25 marca 2022 12:14

''Under The Green Wall'' to nowo otwarty bar przy wejściu głównym do hotelu Mercure Katowice Centrum. Nazwa konceptu nawiązuje do olbrzymiej zielonej ściany z żywych roślin na fasadzie hotelu.

''Rano zjesz u nas pyszne śniadanie, w południe wypijesz cudowną kawę, a wieczorem spróbujesz świetnych tapasów z dobrym drinkiem'' - zaprasza nowy koncept gastronomiczny w Mercure Katowice Centrum. 

Bar nosi nazwę ''Under The Green Wall'' i faktycznie znajduje się po olbrzymią ścianą z żywej zielni, którą wyróżnia się katowicki hotel. 

Hotel, pensjonat, ośrodek wypoczynkowy – szukasz ciekawych ofert inwestycyjnych? Sprawdź PropertyStock.pl

Czytaj też: Mercure Katowice Centrum powstał w koncepcji green & clean

Muralu tego mi żal - stwierdził inwestor i odtworzył go w hotelu Mercure Katowice Centrum

W menu śniadaniowym ''Under The Green Wall'' znajdziemy m.in. granolę, bajgla z kurczakiem i w wersji vege oraz Chicken Wrap i Silesia Wrap z krupniokiem. Menu śniadaniowe obowiązuje w godz. 8.00-16.00. 

W menu z tapasami dostępnym w godz. 16.00-1.00 znajdują się tapasy w stylu śródziemnomorskim pasujące do wina, selekcja serów, smażone kalmary, krewetki, tortilla i patatas bravas. Jest też coś w śląskim stylu: smażone kiełbaski śląskie z cebulą i przyprawami. 

 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz