''Under The Green Wall'' to nowo otwarty bar przy wejściu głównym do hotelu Mercure Katowice Centrum. Nazwa konceptu nawiązuje do olbrzymiej zielonej ściany z żywych roślin na fasadzie hotelu.
''Rano zjesz u nas pyszne śniadanie, w południe wypijesz cudowną kawę, a wieczorem spróbujesz świetnych tapasów z dobrym drinkiem'' - zaprasza nowy koncept gastronomiczny w Mercure Katowice Centrum.
Bar nosi nazwę ''Under The Green Wall'' i faktycznie znajduje się po olbrzymią ścianą z żywej zielni, którą wyróżnia się katowicki hotel.
Czytaj też: Mercure Katowice Centrum powstał w koncepcji green & clean
Muralu tego mi żal - stwierdził inwestor i odtworzył go w hotelu Mercure Katowice Centrum
W menu śniadaniowym ''Under The Green Wall'' znajdziemy m.in. granolę, bajgla z kurczakiem i w wersji vege oraz Chicken Wrap i Silesia Wrap z krupniokiem. Menu śniadaniowe obowiązuje w godz. 8.00-16.00.
W menu z tapasami dostępnym w godz. 16.00-1.00 znajdują się tapasy w stylu śródziemnomorskim pasujące do wina, selekcja serów, smażone kalmary, krewetki, tortilla i patatas bravas. Jest też coś w śląskim stylu: smażone kiełbaski śląskie z cebulą i przyprawami.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.