Łukasz Nowakowski został nowym dyrektorem Food & Beverage w Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw. Tomasz Augustyn awansował na stanowisko Rooms Director.
Jak informuje Hotel Bristol, Łukasz Nowakowski wnosi do zespołu Hotelu Bristol bogate doświadczenie, które zdobywał w wielu fascynujących hotelach za granicą - przez ostatnie dwa lata był dyrektorem F&B w Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa.
''Niezwykle utalentowany lider, który zadba o najwyższy standard obsługi Gości we wszystkich naszych restauracjach i barach'' - pisze o Hotel Bristol o Nowakowskim.
Tomasz Augustyn swoją hotelarską przygodę z Hotelem Bristol rozpoczął w 2021 roku, kiedy to dołączył do zespołu jako Housekeeping Manager.
''Od początku przenosił doświadczenia Gości na najwyższy poziom i był dla całego zespołu ogromnym wsparciem. Serdecznie gratulujemy awansu!'' - podał Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.