Partnerzy portalu
Nowy szef kuchni w Warsaw Marriott Hotel. Są też inne zmiany personale Inderjit Manota, nowy szef kuchni Warsaw Marriott Hotel. Fot. Materiały prasowe

Nowy szef kuchni w Warsaw Marriott Hotel. Są też inne zmiany personale

Autor: KG/horecatrends Data: 27 lipca 2022 08:50

Stanowisko szefa kuchni w pięciogwiazdkowym  Warsaw Marriott Hotel objął Inderjit Manota, który doświadczenie zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow.

Zdaniem Inderjita Manota kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo - czytamy w komunikacie prasowym. Dań nowego szefa kuchni można spróbować w Floor no2, Panorama Sky Bar oraz Lobby bar.

Do zespołu Warsaw Marriott Hotel dołączył też Kamil Dębski jako Head of Revenue & Reservation Department. Dębski, z wykształcenia architekt i hotelarz, z hotelarstwem związany jest od ponad 21 lat. Początki swojej kariery zawodowej realizował w dziale recepcji, kolejne etapy to praca w dziale sprzedaży, zarządzanie działem sprzedaży i marketingu/działem rezerwacji, i ostatecznie revenue management. W trakcie tego okresu współpracował z sieciami Best Western oraz Marriott International.

Hotel, pensjonat, ośrodek wypoczynkowy – szukasz ciekawych ofert inwestycyjnych? Sprawdź PropertyStock.pl

Realizował projekt otwarcia oraz późniejszy revenue management dla pierwszego hotelu w Polsce pod marką Renaissance. Brał również czynny udział przy kolejnych otwarciach hoteli z rodziny Marriott pod marką Moxy.

Martyna Uljasz to nowa osoba w dziale PR & Marketing Warsaw Marriott Hotel. Uljasz jest absolwentką SGGW, ukończyła studia na 2 kierunkach: międzywydziałowo -  na kierunku turystyka oraz zarządzanie i marketing na wydziale ekonomicznym w Warszawie. Karierę zawodową rozpoczęła w 2008 r. w strukturach sprzedażowych Accor Polska, a następnie pracowała dla Hotelu Jan III Sobieski, również dla departamentu sprzedaży i marketingu. Odpowiadała za sprzedaż korporacyjną i eventową warszawskich hoteli Radisson Blu Centrum i Radisson Blu Sobieski. Doświadczenie zawodowe zdobywała również w zespole Cluster Sales Office Vienna International Hotelmanagement AG reprezentując hotele: andel’s Łódź i Kraków, Angelo Katowice, Chopin Kraków i Amberbaltic Międzyzdroje. Koordynowała również współpracę w ramach działu sprzedaży Nowego Centrum Kongresowego Warszawianki. Przez 5.5 roku z sukcesem realizowała największe wydarzenia eventowe i targowe w ramach działu sprzedaży Warszawskiego Centrum Expo.

Przez ostatnie 2,5 roku Martyna Uljasz odpowiadała za otwarcie hotelu, a następnie zarządzanie wszystkimi segmentami sprzedaży najnowszego Hampton by Hilton Warsaw Reduta.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz