W niedzielę 16 kwietnia zamyka się Ś-Loft - restauracja z nowoczesną kuchnią śląską i międzynarodową, działająca w budynku Hotelu Tychy.
Restauratorzy ogłosili w Social Mediach, że zawieszają działalność. Ś-Loft będzie działał do niedzieli 16 kwietnia. Ś-Loft wpisywał się w trend unowocześniania i wzbogacania śląskiej kuchni o nieoczywiste produkty; wprowadzał np. piklowanie zamiast tradycyjnego kiszenia. Oprócz śląskiej kuchni fusion lokal serwował popularne dania kuchni międzynarodowej.
Drodzy Goście i Przyjaciele! Informujemy, że ŚLOFT będzie czynny jeszcze do niedzieli 16 kwietnia. Od przyszłego tygodnia naszą działalność ograniczymy do zorganizowania zaplanowanych już wydarzeń okolicznościowych. Dziękujemy za wszystkie odwiedziny, Waszą przychylność i wsparcie. 🤗 Zamykamy kolejny etap. Cieszymy się, że mogliśmy serwować dla Was nasze dania i że będziemy to robili jeszcze przez najbliższe dni! 👍 Wpadnijcie się pożegnać! 🙂
Zostawiamy w Ślofcie wiele pozytywnych wspomnień. O dalszych losach tego miejsca będziemy Was jeszcze pewnie informować. 😉 Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy! 👋 - czytamy na fanpage'u na Facebooku.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.