Mariusz Łukasiak został dyrektorem Food & Beverage w hotelu Sheraton Grand Warsaw.
Mariusz Łukasiak związany jest z branżą gastronomiczną od 1995 roku. Swoje doświadczenie zdobywał m.in. w takich markach jak Eurest Polska i P&Q Princess Cruises Lines Ltd. oraz w sieciach hotelowych m.in. Accor Warsaw i InterContinental Warsaw. W 2015 roku ołączył do warszawskiego Marriotta, gdzie awansował na stanowisko F&B Managera.
W Sheraton Grand Warsaw Mariusz Łukasiak będzie odpowiedzialny za zarządzanie całą działalnością Food&Beverage w hotelu, w tym bankietami, cateringiem zewnętrznym, restauracjami i barami.
''Wspierany przez Szefa Kuchni Marcina Sasina i cały zespół F&B, będzie odpowiedzialny za dostarczanie najlepszych doświadczeń kulinarnych gościom we wszystkich punktach sprzedaży oraz wspieranie naszych współpracowników w ich codziennej pracy i rozwoju'' - informuje Sheraton Grand Warsaw.
Czytaj też: Sheraton Grand Warsaw przeszedł sporą metamorfozę. Czy poznacie te wnętrza?
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.