W restauracji Arkadiusza Milika - Food&Ball - zimowa karta koktajlowa inspirowana jest najsłynniejszymi stadionami świata.
- Jak już sama nazwa restauracji wskazuje, jesteśmy bardzo związani z piłką nożną. Nic dziwnego, skoro naszym szefem jest reprezentant Polski - Arek Milik. Z tego też powodu, nasze projekty często związane są z tematyką piłkarską. Nie mogło być inaczej z naszą kartą koktajlową - inspirowaną Stadionami Świata - mówi horecatrends.pl Krzysztof Ciemiera z Food&Ball by Arkadiusz Milik w Katowicach.
Wskazuje, że każdy stadion ma swój klimat, swój urok i wywołuje wielkie emocje.
- Tak też jest z naszymi koktajlami. Najlepsze alkohole w połączeniu z syropami, kordiałami oraz dodatkami tworzonymi przez nas od podstaw sprawią, że goście przeniosą się na obiekty takie, jak Orange Velodrome, Wembley czy nawet nasz Stadion Narodowy, bez wychodzenia z Food&Ball – dodaje Krzysztof Ciemiera.
Karta koktajlowa Stadiony Świata będzie obowiązywała do końca zimy. Twórcami karty są Krzysztof Ciemiera i Piotr Rzeszowski. Znajdziemy w niej koktajle: Estadio Acteca, Wembey, Signal Iduna Park, Orange Velodrome i Stadion Narodowy.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.