Kurczak, chrupiąca prażona cebulka i chrupiące nachosy – to podstawa najnowszych dań w menu Chilli Mili – burgera Crispiano i Crispy Chicken Salad. Specjalna oferta inspirowana kuchnią meksykańską zadebiutowała we wszystkich restauracjach sieci 31 marca. Tego dnia premierę miało również odświeżone menu, w skład którego wchodzą m.in. sezonowe dotąd Chicken Bajgle i Chizadilla Chorizo oraz gofry na słodko.
W ramach eventu Nacho Dores od 31 marca do 31 maja, dostępne są:
· burger CRISPIANO – z kurczakiem, grillowanym chorizo, prażoną cebulką, nachosami, ogórkiem koserwowym, rukolą, majonezem i sosem serowym oraz meksykańskim
· CRISPY CHICKEN SALAD CHICK – z kurczakiem, fasolą czerwoną, nachosami, cebulą czerwoną, chorizo, pomidorkami koktajlowymi, ogórkiem konserwowym, sosem ziołowym i miksem sałat
Burgera można zamówić osobno lub w zestawie z frytkami i dolewką napojów Home Made Drinks, na miejscu na wynos lub na dowóz.
Przy okazji stałe menu Chilli Mili uległo kilku modyfikacjom. Miejsce kilku niedostępnych już pozycji zastąpiły sezonowe dotąd Chicken Bajgle (w trzech wariantach smakowych) oraz Chizadilla Chorizo. Pojawiła się też sekcja deserów. Od teraz Chilli Mili serwuje gofry z konfiturą (wiśniową lub egzotyczną), bitą śmietaną i polewą.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.