Rama Professional do ubijania 35% posiada bogaty i kremowy smak, który dobrze znamy z tradycyjnej śmietanki oraz funkcjonalności pozwalające lepiej serwować desery. Dzięki niej można tworzyć idealne różyczki i dekoracje na ciastach i deserach utrzymujące stabilność i formę aż do trzech dni od przygotowania.
Nową Ramę po ubiciu można też mrozić, co pozwala na łatwe przygotowanie mrożonych śmietankowych deserów i tortów lodowych.
Dodatkowo, Rama Professional do ubijania 35% charakteryzuje się dwa razy większym przyrostem po ubiciu niż tradycyjna kremówka – z jednego litra otrzymamy aż 2,5 litra ubitego kremu. Poza obniżeniem kosztów, zyskujemy też na czasie – nowa Rama ubija się bowiem szybciej niż śmietanka zwierzęca.
– Wybierając nową Rama Professional do ubijania 35%, zapewniamy sobie oszczędność trudu, czasu i pieniędzy – komentuje Robert Kopacz, Szef Kuchni Upfield Professional. – To produkt dla nowoczesnych cukierników, dla których funkcjonalność jest równie ważna, co smak – dodaje.
Rama Professional do ubijania 35% jest dostępna w poręcznym opakowaniu o objętości 1 l oraz dużym ekonomicznym opakowaniu 10 l.