×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
14 stycznia to Dzień Gorącej Kanapki z Pastrami
fot. shutterstock

14 stycznia to Dzień Gorącej Kanapki z Pastrami

Autor: www.horecatrends.pl Data: 14 stycznia 2020 15:11

Pastrami to sposób przechowywania i konserwowania mięsa, a także mięso konserwowane w odpowiedni sposób, przez solenie, peklowanie, a następnie wędzenie. Jest charakterystyczne dla kuchni amerykańskiej. Tradycyjnie wytwarzane jest z wołowiny, choć w handlu spotkać można pastrami wykonane z baraniny, wieprzowiny bądź łososia - informuje serwis Wikipedia.pl. 14 stycznia obchodzimy Dzień Gorącej Kanapki z Pastrami

14 stycznia to Dzień Gorącej Kanapki z Pastrami. Jak to uczcić? To proste!!!

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz