×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Czy lokale płacą za udział w ''Kuchennych Rewolucjach''?
Za udział w Rewolucji NIE pobieramy żadnych opłat !!!! - podkreśla Magda Gessler. Fot. Magda Gessler; fot.: Facebook/Food Network

Czy lokale płacą za udział w ''Kuchennych Rewolucjach''?

Autor: KG/horecatrends Data: 09 kwietnia 2022 09:15 | Aktualizacja: 11 kwietnia 2022 15:46

''Za udział w Rewolucji NIE pobieramy żadnych opłat !!!!'' - przypomina Magda Gessler, prowadząca od 12 lat program ''Kuchenne Rewolucje''.

Magda Gessler na swoich social mediach podała kilka faktów dotyczących realizacji programu ''Kuchenne Rewolucje'', w którym przeprowadza metamorfozę w lokalach gastronomicznych. 

Podkreśliła, że za udział w ''Kuchennych Rewolucjach'' od lokali gastronomicznych nie są pobierane żadne opłaty. 

Dodała że:
- remont restauracji jest finansowany przez TVN;
- nigdy nie wie, do jakiego miejsca jedzie;
- cała koncepcja gastronomiczna, wystrój, menu - zmiana nazwy to wyłącznie jej pomysł, ''poparty wieloletnim doświadczeniem'';
- po emisji odcinka za dalszy kierunek i rozwój odpowiadają właściciele. 

Program "Kuchenne Rewolucje'' nadawany jest w TVN od 2010 r. Wiosną 2022 r. ruszyła 24 seria programu. 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

komentarze

  • GrekK

    Przecież te rewolucje to pic na wode Oczywiście ludzie idą do tych lokali gdzie Gesler robiła rewolucje ale to trwa góra miesiąc Jak zobaczą że to nie wiele różni się od jedzenia w innych knajpach to rezygnują i tyle Lokal żeby działał potrzebuje przede wszystkim dobrego miejsca dobry dojazd parking musi być czysto i przyjemnie w lokau,w miarę przystępne ceny, smaczne i zróżnicowane dania ale nie za dużo Gesler przeprowadza rewolucje wszedzie wiedząc nawet że miesiąc po jej rewolucjach knajpa przestanie istnieć Daje naiwnym złudzenie że będzie dobrze Oczywiście nie którym się udaje ale to są ci którzy spełniają warunki do funkcjonowania restauracji bynajmniej większą ich część!W wielu przypadkach Gesler zamiast promować siebie powinna szczerze powiedzieć ludziom że powinni zamknąć swój lokal bo w danym miejscu nie będzie istniał i że ,,rewolucje,, nic nie pomogą!!!