Partnerzy portalu
Dziś debaty HoReCa na FRSiH 2021. Zapraszamy na HoReCaTrendsTalks HoReCaTrendsTalks zaprasza na Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021/fot. PTWP

Dziś debaty HoReCa na FRSiH 2021. Zapraszamy na HoReCaTrendsTalks

Autor: MB; www.horecatrends.pl Data: 01 listopada 2021 21:51

Zapraszamy na cykl debat i wystąpień na HoReCaTrendsTalks - w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Do zobaczenia dziś - we wtorek 9 listopada w Hotelu Sheraton Grand Warsaw.

HoReCaTrendsTalks to wystąpienia i rozmowy na najważniejsze tematy dla sektora gastronomicznego. I te właśnie poruszymy w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

FRSiH 2021 odbędzie się w dniach 8 i 9 listopada w hotelu Sheraton Grand Warsaw.

HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

9 listopada 2021 • 11:30-13:00

Tematyka

- Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?

- Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu

- Boom na food delivery i dark kitchen

- „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny

- Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?

- Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa

W panelu wezma udział:

Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, , Akademia Leona Koźmińskiego

Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food 

Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang  

Robert Sowa, restaurator  

Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni 

ZOBACZ JAK BYŁO NA HORECATRENDSTALKS W OSTATNICH LATACH

HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

9 listopada 2021 • 13:30-15:00

Tematyka

 Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy

Rynek kawiarni w pandemii

Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii

Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa

W panelu wezma udział:

Krzysztof Cybruch

Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food 

Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, , Akademia Leona Koźmińskiego

Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed 

Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe

Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa 

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 odbędzie się w dniach 8-9 listopada, w hotelu Sheraton w Warszawie. To 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów. 

ZOBACZ PEŁNĄ AGENDĘ FRSIH2021!

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz