Partnerzy portalu
Dziś debaty HoReCa na FRSiH 2021. Zapraszamy na HoReCaTrendsTalks HoReCaTrendsTalks zaprasza na Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021/fot. PTWP

Dziś debaty HoReCa na FRSiH 2021. Zapraszamy na HoReCaTrendsTalks

Zapraszamy na cykl debat i wystąpień na HoReCaTrendsTalks - w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Do zobaczenia dziś - we wtorek 9 listopada w Hotelu Sheraton Grand Warsaw.

Autor: MB; www.horecatrends.pl Data: 01 listopada 2021 21:51

HoReCaTrendsTalks to wystąpienia i rozmowy na najważniejsze tematy dla sektora gastronomicznego. I te właśnie poruszymy w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

FRSiH 2021 odbędzie się w dniach 8 i 9 listopada w hotelu Sheraton Grand Warsaw.

HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

9 listopada 2021 • 11:30-13:00

Tematyka

- Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?

- Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu

- Boom na food delivery i dark kitchen

- „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny

- Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?

- Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa

W panelu wezma udział:

Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, , Akademia Leona Koźmińskiego

Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food 

Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang  

Robert Sowa, restaurator  

Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni 

ZOBACZ JAK BYŁO NA HORECATRENDSTALKS W OSTATNICH LATACH

HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

9 listopada 2021 • 13:30-15:00

Tematyka

 Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy

Rynek kawiarni w pandemii

Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii

Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa

W panelu wezma udział:

Krzysztof Cybruch

Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food 

Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, , Akademia Leona Koźmińskiego

Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed 

Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe

Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa 

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 odbędzie się w dniach 8-9 listopada, w hotelu Sheraton w Warszawie. To 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów. 

ZOBACZ PEŁNĄ AGENDĘ FRSIH2021!

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do odwołania zgody oraz prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

W dowolnym czasie możesz określić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Jeśli zgadzasz się na wykorzystanie technologii plików cookies wystarczy kliknąć poniższy przycisk „Przejdź do serwisu”.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.