Partnerzy portalu
Foodtech i Retailtech. Innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku/fot. PTWP

Foodtech i Retailtech. Innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku

Autor: Magdalena Brzózka Data: 28 października 2022 14:11

8 listopada zapraszamy na sesję "Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku" w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022.

Innowacje i strat-upy na Forum Rynku Spożywczego i Hadlu

W branży spożywczej i handlowej nadal jest sporo miejsca dla daleko idącej innowacyjności. Jej główną siłą napędową są potrzeby i oczekiwania konsumentów. O tym porozmawiamy w czasie Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

8 listopada 2022 w godz. 11.30-13.00 zapraszmy na debatę "Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku".

Panel rozpocznie się od rozmowy z:

° Krzysztofem Klincewiczem, kierownikiem, Zakładu Teorii i Metod Organizacji, Wydział Zarządzania, Uniwestytet Warszawski, partnerem, EIT Food

° Milda Kraużlis, kierownikiem programu RIS, EIT Food

Moderatorką rozmowy jest: Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl

Do udziału w sesji zostali zaproszeni (kolejność alfabetyczna):

° Mateusz Kowalczyk, CEO, Co-Founder, Foodsi

° Rafał Kunicki, CEO, PROTEINrise Sp. z o.o.

° Ola Lazar, współzałożyciel, FoodForward

° Piotr Lubiewa-Wieleżyński, Sales Development Director, Carrefour Polska

° Andrej Modic, prezes zarządu, Farmer Direct Sp. z o.o. (LokalnyRolnik.pl)

° Bartłomiej Rak, założyciel, Rebread Sp. z o.o.

Moderacja: Piotr Grabowski, współzałożyciel, FoodTech.ac

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022

Zapraszamy do rejestracji na udział w tegorocznej edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu, która odbędzie się 7-8 listopada w Hotelu Grand Sheraton Warsaw. Prowadzimy osobną rejestrację na udział stacjonarny oraz udział online.

Forum Rynku Spożywczego i Handlu to doroczna okazja do spotkania i dyskusji w jednym miejscu przedstawicieli największych firm sektora spożywczego i HoReCa: producentów, przetwórców, dystrybutorów i handlowców, a także osób z rządu i organizacji branżowych mających realny wpływ na zmiany w sektorze spożywczym i handlowym.

ZOBACZ AGENDĘ FRSIH 2022

Think Agile – to główne hasło tegorocznej 15. edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Mieści w sobie setki elastycznych i zwinnych działań, które polskie firmy podejmują każdego dnia, by w zmiennej rzeczywistości zareagować odpowiedzialnie, skutecznie i właściwie odpowiedzieć na potrzeby rynku.

Głównymi nurtami tematycznymi tegorocznego Forum są:

THINK AGILE scenariusze i wyzwania dla branży w trakcie zawirowań geopolitycznych i finansowych, nowe modele biznesowe, eksport w czasach przełomu
THINK GREEN zielone zasady w produkcji, żywność roślinna, dekarbonizacja, neutralność klimatyczna wobec transformacji
THINK TECH innowacje i start-upy, foodtech, retailtech, e-commerce, zakupy jutra, nowe technologie dla konsumentów
THINK BETTER odpowiedzialność społeczna, ESG w branży spożywczej, budowanie lepszej marki
THINK HUMAN dobrostan, odpowiedzialność za środowisko i pracowników, cyrkularne wybory, transparentność, komfort zakupów, lokalność.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz