Partnerzy portalu
Forum Rynku Spożywczego i Handlu już 7 i 8 listopada. Zobacz agendę konferencji Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Zobacz agendę konferencji/fot. PTWP

Forum Rynku Spożywczego i Handlu już 7 i 8 listopada. Zobacz agendę konferencji

Autor: Magdalena Brzózka Data: 02 listopada 2022 15:06

Zapraszamy na Forum Rynku Spożywczego i Handlu, które odbędzie się 7-8 listopada 2022. To najważniejsza konferencja branży handlowej, spożywczej i HoReCa.

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022. 

FRSiH to:

Ponad setka ekspertów dzieląca się wiedzą i doświadczeniem
Kilkanaście sesji z tematami, którymi żyje polski handel i branża spożywcza
Grono ponad 50 partnerów – liderów rynku
Dwa dni spotkań, dyskusji i okazji do nawiązywania biznesowych relacji
Wieczorna gala i rozdanie branżowych nagród Food&Retail Awards oraz certyfikatów Dobry Produkt 2022.

HorecaTrendsTalks podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022

Drugiego dnia FRSiH zapraszasmy na HorecaTrendsTalks - cykl rozmów z ekspertami rynku HoReCa. Udział w sesji wezmą:

Sylwester Cacek, prezes Sfinksa

Paweł Koperek, Senior TGM Manager HoReCa, HoReCa Customer Department, MAKRO Cash and Carry Polska SA

Adam Leda, prezes zarządu, Browar Zamkowy Cieszyn Invest Sp. z o.o.

Marcin Stolarz, prezes zarządu, PTWP Event Center Sp. z o.o.

Maciej Żakowski, współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, właściciel planoía, RestaurantClub.pl, ORZO

Jakub Emanuel Malec, Food Waste Manager, Żabka Group

Tomasz Woźniak, CEO, Lunchspot, Choice QR

ZOBACZ AGENDĘ FRSIH 2022

Wśród prelegentów znajdą się m.in.:

Ostatnie dni na rejestrację na Forum Rynku Spożywczego i Handlu

SESJE TEMATYCZNE 7 listopada:

● Think Agile: Branża spożywcza zawsze zwinna

● Gorączka przejęć, czyli co wywołało falę konsolidacji

● Eksport czasów przełomu: nowe kierunki, nowe możliwości

● Żywność i opakowanie bez śladu - reduce, reuse, recycle

● Fabryka 4.0 – zautomatyzowana, zrobotyzowana, cyfrowa, ekologiczna

● Transformacja branży mięsnej

● GOZ i ROP, czyli kluczowe skróty dla branży FMCG i handlu

● Zarządzanie firmą FMCG w dobie zmieniającego się świata

● Rynek żywności roślinnej – perspektywiczna nisza rozpycha się w mainstreamie

● Alkohole i przekąski – gwiazdy sklepowej półki

Wieczorem, pierwszego dnia odbędzie się gala wręczenia nagród Food&Retail Awards oraz Certyfikatów Dobry Produkt.

SESJE TEMATYCZNE 8 listopada:

● Nowy handlowy ład

● Konsumenckie motto: tanio, online, blisko

● ESG w branży spożywczej i handlowej

● Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku

● Power of e-commerce

● HoReCa TrendsTalks

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz