×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Rejestracja już ruszyła
Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Rejestracja już ruszyła/fot. PTWP

Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Rejestracja już ruszyła

Autor: Magdalena Brzózka Data: 08 września 2023 08:59 | Aktualizacja: 09 września 2023 07:18

Co mają do powiedzenia przedstawiciele rządu i organizacji branżowych na najważniejsze tematy związane z przemysłem spożywczym, handlem i HoReCa? O tym porozmawiamy podczas kolejnego Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Rozpoczynamy rejestrację na wydarzenie.

  • XVI Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się 6-7 listopada 2023 r. w Sheraton Grand Warsaw.
  • Przed nami 2 dni forum, 18 sesji tematycznych i jeden cel wymiany wiedzy oraz doświadczeń.
  • Zobacz agendę XVI FRSiH i zarejestruj się na to wydarzenie.  

Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Ruszyła rejestracja

Tegoroczne Forum odbędzie się pod hasłem TrendsTalks, bo biznes może zwiększać skalę, o ile właściwie rozpoznaje kierunek zmian: społecznych, ekonomicznych i technologicznych.

Poznaj pierwszych prelegentów i ZAREJESTRUJ SIĘ NA KONFERENCJĘ:

Swój udział w FRSiH 2023 potwierdzili już m.in.: 

Andrea Camastra, szef restauracji Nuta

Małgorzata Cebelińska, wiceprezes zarządu, SM Mlekpol

Maciej Gajkowski, dyrektor zarządzający foodservice, Lagardère Travel Retail

Mariusz Makowski, Chief Financial Officer, Mars Wrigley

Monika Piątkowska, prezes, Izba Zbożowo-Paszowa

Piotr Rajewski, dyrektor handlowy, Żabka Polska

Marietta Stefaniak, członek zarządu ds. strategii i rozwoju, Zakłady Mięsne Silesia SA

Rafał Wróblewski, członek zarządu, dyrektor sprzedaży, Nestlé Polska 

Marek Zagórski, prezes zarządu, Krajowa Grupa Spożywcza SA

Marcin Zieliński, dyrektor ds. sprzedaży i rozwoju, Makarony Polskie SA

Poznaj pierwszych prelegentów i ZAREJESTRUJ SIĘ NA KONFERENCJĘ:

AGENDA FORUM RYNKU SPOŻYWCZEGO I HANDLU 2023

Naszym celem jest wspólna dyskusja o najważniejszych zagadnieniach, wyzwaniach i trendach w branży. Wstępny zakres tematyczny Forum obejmuje m.in.: scenariusze przyszłości dotyczące wpływu sztucznej inteligencji, zmian klimatycznych i regulacji prawnych na biznes spożywczy, handlowy i HoReCa. Zmierzymy się z pytaniami o ESG, GOZ, dobrostan, rynek pracy, automatyzację, cyfryzację, konsolidację, eksport, żywność roślinną, a także oczekiwania konsumenta 2030, zdigitalizowaną przyszłość handlu oraz branży HoReCa.

Forum stwarza okazję do otwartej wymiany myśli i inspiracji, bo od lat gromadzi wizjonerów i ekspertów, ale także praktyków, którzy długofalowe tendencje umieją sprowadzić do konkretów dotyczących produktu, opakowania, logistyki, ceny i smaku.

Forum było i jest nie tylko wspólną przestrzenią do wymiany myśli. Ważnym obszarem jest dla nas sieciowanie liderów, ekspertów i osób opiniotwórczych, by w przyszłości działali wspólnie i wzajemnie się inspirowali. Co roku spotykamy się także, by ułatwić networking, budować partnerstwa biznesowe i cenne relacje międzyludzkie. To także okazja do rozmów z naszymi redaktorami i dziennikarzami, którzy przez cały rok w portalach branżowych i na łamach czasopism komentują i relacjonują najważniejsze zagadnienia branży FMCG. Spotkajmy się, by wspólnie porozmawiać o tym, co wpływa na naszą teraźniejszość i pomoże zbudować lepszą przyszłość dla branży spożywczej, handlu i konsumentów. Stańmy się dla siebie wzajemną inspiracją!

Certyfikat Dobry Produkt 2023 - przyjmujemy zgłoszenia

Zgłoś to, co na polskim rynku jest unikatowe, tworzone z pasją przez ludzi stawiających na doskonałość smaku i dbających o kulinarne gusta. Przyjmujemy zgłoszenia online do plebiscytu Dobry Produkt!

Do 22 września 2023 r. czekamy na zgłoszenia najciekawszych i najlepszych produktów spożywczych, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną oraz regionalną recepturą i są przeznaczone na rynek detaliczny oraz HoReCa.

Wyboru 15 nagrodzonych firm i produktów dokonuje co roku grono uznanych ekspertów, szefów kuchni, influencerów kulinarnych oraz dziennikarzy zajmujących się tematyką spożywczą i kulinarną.

Zwycięzcy zostaną nagrodzeni podczas uroczystej wieczornej gali, która odbędzie się pierwszego dnia 16. edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu (6-7 listopada 2023, Hotel Sheraton Grand Warsaw). Organizatorem konkursu jest Grupa PTWP, wydawca między innymi serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl oraz horecatrends.pl. 

KATEGORIE KONKURSOWE
Certyfikaty przyznane zostaną w 5 kategoriach:
● Produkt wysokiej jakości|
● Produkt marki własnej > nowa kategoria!
● Innowacyjny produkt
● Produkt tradycyjny i regionalny
● Produkt HoReCaTrends

Forum Rynku Spożywczego i Handlu.Zapraszamy 6-7 listopada

Serdecznie zapraszamy do współpracy!

WSPÓŁPRACA I SPONSORING
Magdalena Twardokęs
magdalena.twardokes@ptwp.pl

SPRAWY ORGANIZACYJNE
Karolina Tylec
karolina.tylec@ptwp.pl

 

 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz