Gastronomia zmian - kwestionariusz horecatrends.pl: Bilon z Gringo



Jakub Szymanek/horecatrends.pl - 08 października 2020 18:28


Maciej „Bilon” Bilka, właściciel Gringo, zmierzył się dzisiaj z naszym kwestionariuszem w nowej odsłonie. Muzyk, na co dzień związany ze środowiskiem hip-hopowym i grupą Hemp Gru, odpowiedział na pytania horecatrends.pl charakternie, w stylu kuchni Gringo i swoich muzycznych kompozycji. Zresztą sami zobaczcie!

Jak jednym słowem/zdaniem określiłbyś okres od marca 2020?

Plandemia.

W tym czasie największym zaskoczeniem dla mnie było...

To, że władze nie nosiły maseczek podczas wystąpień publicznych np. pod grobem nieznanego żołnierza.

Gdybym mógł przenieść się w czasie i zmienić jedną rzecz, to...

Przeniósłbym się do roku 2009 i kupił bitcoiny.

Kryzys oznacza dla mnie...

Śmierć albo życie / nowe

Największe wsparcie w czasie lockdownu otrzymałem od...

Od naszych kochanych Gringo sympatyków.

Jedyne co pewne w gastronomii to...

Że trzeba dobrze karmić.

W dostawie czy w lokalu?

W lokalu, ale dostawa często ratuje.

Trend kulinarny, który ostatnio mnie zachwycił to...

Lubię freestyle, niedługo w naszym lokalu w Koszykach live show

Nieważne co się wydarzy, zawsze będę...

Sobą.