Maciej „Bilon” Bilka, właściciel Gringo, zmierzył się dzisiaj z naszym kwestionariuszem w nowej odsłonie. Muzyk, na co dzień związany ze środowiskiem hip-hopowym i grupą Hemp Gru, odpowiedział na pytania horecatrends.pl charakternie, w stylu kuchni Gringo i swoich muzycznych kompozycji. Zresztą sami zobaczcie!
Jak jednym słowem/zdaniem określiłbyś okres od marca 2020?
Plandemia.
W tym czasie największym zaskoczeniem dla mnie było...
To, że władze nie nosiły maseczek podczas wystąpień publicznych np. pod grobem nieznanego żołnierza.
Gdybym mógł przenieść się w czasie i zmienić jedną rzecz, to...
Przeniósłbym się do roku 2009 i kupił bitcoiny.
Kryzys oznacza dla mnie...
Śmierć albo życie / nowe
Największe wsparcie w czasie lockdownu otrzymałem od...
Od naszych kochanych Gringo sympatyków.
Jedyne co pewne w gastronomii to...
Że trzeba dobrze karmić.
W dostawie czy w lokalu?
W lokalu, ale dostawa często ratuje.
Trend kulinarny, który ostatnio mnie zachwycił to...
Lubię freestyle, niedługo w naszym lokalu w Koszykach live show
Nieważne co się wydarzy, zawsze będę...
Sobą.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.