Gastronomia zmian - kwestionariusz Horecatrends.pl: Łukasz Smoliński, Deseo Polska



Magdalena Brzózka; www.horecatrends.pl - 16 października 2020 08:01


Dziś w ogniu pytań Horecatrends.pl znalazł się Łukasz Smoliński, CEO Deseo Patisserie & Chocolaterie, czyli butikowej cukierni, której desery rozpalają zmysły nawet najbardziej wymagających amatorów słodkości.

Jak jednym słowem/zdaniem określiłbyś okres od marca 2020?

Wyzwanie 

{film;18655}

W tym czasie największym zaskoczeniem dla mnie było...

Obserwacja zespołu, który potrafi się zjednoczyć wokół celu, który trzeba osiągnąć

Gdybym mógł przenieść się w czasie i zmienić jedną rzecz, to...

Nie nastawiałbym się na promocję platform dowozowych

Kryzys oznacza dla mnie...

Wyzwanie

Największe wsparcie w czasie lockdownu otrzymałem od...

Naszych Gości

Jedyne co pewne w gastronomii to...

Praca 24h/7 dni w tygodniu

W dostawie czy w lokalu? 

W lokalu

Trend kulinarny, który ostatnio mnie zachwycił to... 

Kraftowe piekarnictwo

Nieważne co się wydarzy, zawsze będę...

Ze swoim zespołem.

 

Zobacz również: Deseo: najpierw akceptujemy smak, a później liczymy koszty (wideo)