Partnerzy portalu
Gastronomia zmian - kwestionariusz Horecatrends.pl: Łukasz Smoliński, Deseo Polska Łukasz Smoliński, CEO i właściciel Deseo Polska Sp. z o.o.

Gastronomia zmian - kwestionariusz Horecatrends.pl: Łukasz Smoliński, Deseo Polska

Autor: Magdalena Brzózka; www.horecatrends.pl Data: 16 października 2020 08:01

Dziś w ogniu pytań Horecatrends.pl znalazł się Łukasz Smoliński, CEO Deseo Patisserie & Chocolaterie, czyli butikowej cukierni, której desery rozpalają zmysły nawet najbardziej wymagających amatorów słodkości.

Jak jednym słowem/zdaniem określiłbyś okres od marca 2020?

Wyzwanie 

W tym czasie największym zaskoczeniem dla mnie było...

Obserwacja zespołu, który potrafi się zjednoczyć wokół celu, który trzeba osiągnąć

Gdybym mógł przenieść się w czasie i zmienić jedną rzecz, to...

Nie nastawiałbym się na promocję platform dowozowych

Kryzys oznacza dla mnie...

Wyzwanie

Największe wsparcie w czasie lockdownu otrzymałem od...

Naszych Gości

Jedyne co pewne w gastronomii to...

Praca 24h/7 dni w tygodniu

W dostawie czy w lokalu? 

W lokalu

Trend kulinarny, który ostatnio mnie zachwycił to... 

Kraftowe piekarnictwo

Nieważne co się wydarzy, zawsze będę...

Ze swoim zespołem.

 

Zobacz również: Deseo: najpierw akceptujemy smak, a później liczymy koszty (wideo)

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz