Partnerzy portalu
Gastronomia zmian - kwestionariusz horecatrends.pl: Maciek Żakowski Maciek Żakowski

Gastronomia zmian - kwestionariusz horecatrends.pl: Maciek Żakowski

Autor: horecatrends.pl Data: 15 września 2020 14:40

W marcu 2020 roku zmieniło się wszystko. Zmienił się cały biznes gastronomiczny. Po pół roku od rozpoczęcia lockdownu ruszamy z nowym kwestionariuszem horecatrends.pl. Na pierwszy ogień Maciek Żakowski, współtwórca RestaurantClub oraz największych festiwali restauracyjnych w Europie.

Jak jednym słowem/zdaniem określiłbyś okres od marca 2020?

Rollercoaster

W tym czasie największym zaskoczeniem dla mnie było...

Zaangażowanie i profesjonalizm moich Zespołów

Gdybym mógł przenieść się w czasie i zmienić jedną rzecz, to...

Nic

Kryzys oznacza dla mnie...

Konieczność większej racjonalizacji finansów

Największe wsparcie w czasie lockdownu otrzymałem od...

Rodziny i współpracowników

Jedyne, co pewne w gastronomii, to...

...że zawsze będzie istnieć

W dostawie czy w lokalu?

Dwa różne rynki, potrzeby, doświadczenia

Trend kulinarny, który ostatnio mnie zachwycił to...

Cook-along

Nieważne co się wydarzy, zawsze będę...

Adaptatywny. Zawsze dam sobie radę

Maciek Żakowski jest współtwórcą RestaurantClub, największej platformy restauracyjnych odkryć i rezerwacji oraz największych Festiwali restauracyjnych w Europie (m.in. Restaurant Week, Fine Dining Week, World Class Cocktail Festival, Beer Food Week.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

komentarze

  • K A

    Ciężko się to czyta, zero merytoryki. Łącznie więcej tekstu w nagłówku i opisie rozmówcy, niż wartościowego "mięcha".
  • KA

    Ciężko się to czyta, zero merytoryki. Łącznie więcej tekstu w nagłówku i opisie rozmówcy, niż wartościowego "mięcha".