Partner portalu
Gastronomia zmian - kwestionariusz horecatrends.pl: Rafał Zaręba Rafał Zaręba - szef kuchni Akademii Inspiracji Makro

Gastronomia zmian - kwestionariusz horecatrends.pl: Rafał Zaręba

Jak zmienił się świat gastronomiczny po marcu 2020? Dziś w naszej nowej odsłonie kwestionariusza Rafał Zaręba - szef kuchni Akademii Inspiracji Makro z ponad 20-letnim doświadczeniem w gastronomii.

Autor: horecatrends.pl Data: 25 września 2020 08:47

Jak jednym słowem/zdaniem określasz okres od marca 2020?

Okres refleksji i weryfikacji dla każdego, bez wyjątku

W tym czasie największym zaskoczeniem dla mnie było…

Jak cała współczesna cywilizacja może się zatrzymać z powodu wirusa, jak czyste może być niebo, jak słyszałem, że komuś brakuje pędu miasta – mi nie brakowało

Gdybym mógł przenieść się w czasie i zmienić jedną rzecz, to…

Zacząłbym wcześniej uczyć się języków obcych. Komunikacja wśród ludzi jest najważniejsza

Kryzys oznacza dla mnie...

...że najbliższy czas będziemy zmagali się z pewną sytuacją i to pod presją, ale jednocześnie że po kryzysie będziemy bogatsi o nowe doświadczenia i na bazie tego załamania/zwrotu będziemy mogli zbudować coś silniejszego/mocniejszego

Największe wsparcie w czasie lockdownu otrzymałem od...

…każdego w mojej przestrzeni. Doświadczałem dużo dobroci, uprzejmości, zrozumienia i dobrej energii od każdego człowieka. Społeczeństwo potrafi się zjednoczyć w ciężkich chwilach, jestem dumny będąc jego częścią

Jedyne co pewne w gastronomii to...

…to, że nic nie jest do końca pewne

W dostawie czy w lokalu?

Jak jest możliwość to w lokalu

Trend kulinarny, który ostatnio mnie zachwycił to…

Food sharing rozumiany dwojako. Po pierwsze restauracyjnie poprzez przystawki zamawiane dla całego stołu i wspólne ich konsumowanie, oraz dzielenie się jedzeniem na zewnątrz jako niemarnowanie swojej nadprodukcji

Nieważne co się wydarzy, zawsze będę…

Myślał i postępował odpowiedzialnie – to się już nie zmieni

Rafał Zaręba jest szefem kuchni Akademii Inspiracji Makro z ponad 20-letnim doświadczeniem w gastronomii. W Akademii odpowiada za ofertę szkoleń gastronomicznych, pracę zespołu kucharzy oraz dzieli się swoim doświadczeniem z uczestnikami warsztatów, które prowadzi.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. O celach tego przetwarzania zostaniesz odrębnie poinformowany w celu uzyskania na to Twojej zgody. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.