Gastronomia zmian - kwestionariusz horecatrends.pl: Robert Sowa



Jakub Szymanek/horecatrends.pl - 01 października 2020 15:11


Robert Sowa gości dzisiaj w naszej nowej odsłonie kwestionariusza. Szef kuchni i właściciel restauracji N31 oraz Fork podzielił się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat gastronomii w dobie pandemii.

Jak jednym słowem/zdaniem określiłbyś okres od marca 2020?

Ogromy kryzys dla polskiej gastronomii

W tym czasie największym zaskoczeniem dla mnie było...

Pozytywne wsparcie kolegów restauratorów oraz weryfikacja lojalności moich współpracowników

Gdybym mógł przenieść się w czasie i zmienić jedną rzecz, to...

Na pewno szybciej zrozumiałbym powiedzenie "dużo nie znaczy więcej"

Kryzys oznacza dla mnie...

Inne, nowe spojrzenie na prowadzenie restauracji i większe zwracanie uwagi na koszty

Największe wsparcie w czasie lockdownu otrzymałem od...

Moich stałych gości, przyjaciół i partnerów biznesowych

Jedyne co pewne w gastronomii to...

Stałe koszty, nieustanna praca nad udoskonalaniem menu, dbałość o zadowolenie gości, praca na najlepszych jakościowo składnikach

W dostawie czy w lokalu?

Jakość i wygląd dań w stylu Fine Dining - tylko w lokalu

Trend kulinarny, który ostatnio mnie zachwycił to...

Bardzo cieszę się z coraz większego powrotu do kuchni polskiej, tradycyjnej i odkrywania jej na nowo

Nieważne co się wydarzy, zawsze będę...

Kucharzem i restauratorem, bo to moja pasja, bez której nie wyobrażam sobie życia