Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu polecamy sesje poświęcone HoReCa. Na HorecaTrendsTalks i HydePark HorecaTrends zapraszamy już 9 listopada do Hotelu Sheraton w Warszawie.
Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu w gronie ekspertów zastanowimy się w jakich barwach rysuje się przyszłość HoReCa.
W ramach HorecaTrendsTalks spotkamy się i porozmawiamy z kluczowymi osobami z sektora gastronomii – o tym jak budować zwinne biznesy i współpracować z elastycznymi dostawcami. Omówimy kluczowe wyzwania, tendencje i tematy dla branży. W tym roku zapraszamy również na nasz Hyde Park!
Forum Rynku Spożywczego i Handlu - REJESTRACJA!
Poznajcie pierwszych prelegentów oraz tematy rozmów podczas drugiego dnia Forum!
• Tomasz Chróstny, prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów
• Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego
• Marek Cynowski, CEO Rebel Tang
• Jakub Jurkowski, dyrektor handlowy CEE JOKR Poland
• Malka Kafka, założycielka TelAviv Urban Food
• Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca Akademii Leona Koźmińskiego
• Grzegorz Kłos, prezes zarządu EdRed
• Katarzna Konkel, socjolożka, CEO Omnisense
• Andrius Mikalauskas, CEO Barbora Polska
• Łukasz Mrowiński, CEO Etno Cafe
• Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef Grupy Warszawa
• Marcin Trepka, partner Baker McKenzie
9 listopada 2021 r.
Inauguracja: Nowa przyszłość handlu | 9 listopada 2021 r. | 9.30-11.00
• Handel w czasach gospodarki obiegu zamkniętego i zero waste
• Czego oczekuje nowy konsument?
• Sklep przyszłości potrzebny dziś
• Oferta odporna na zmiany – żelazny asortyment, nowe kategorie
• Po pierwsze nie szkodzić – rozporządzenia a zdrowa działalność
• Na podatkowym sygnale – nowe daniny i ich konsekwencje
• Siódmy dzień tygodnia – czy jest realna szansa na powrót handlowych niedziel?
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy/Elastyczni dostawcy | 9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00
• Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
• Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
• „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
• Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
• Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa
HoReCaTrendsTalks II część. Zwinne gastrobiznesy/Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks | 9 listopada 2021 r. | 13.30-15.00
• Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
• Boom na food delivery i dark kitchen
• Rynek kawiarni w pandemii
• Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
• Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.