Partnerzy portalu
Hyde Park na HorecaTrendsTalks - czyli rozmowy o gastronomii "bez lukru" Zapraszamy na nowy format rozmów - Hyde Park HorecaTrends - czyli rozmowy o gastronomii "bez lukru"/ fot. shutterstock

Hyde Park na HorecaTrendsTalks - czyli rozmowy o gastronomii "bez lukru"

Autor: www.horecatrends.pl Data: 04 listopada 2021 22:01

9 listopada na Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 w ramach HorecaTrendsTalks zapraszamy na nowy format rozmów - Hyde Park HorecaTrends - czyli rozmowy o gastronomii "bez owijania w bawełnę".

Gastronomia ma za sobą trudny czas. A kryzys się jeszcze nie skończył. O wyzwaniach sektora HoReCa będziemy rozmawiać podczas XIV Forum Rynku Spożywczego i Handlu już 9 listopada podczas dwóch sesji HorecaTrendsTalks.

ZOBACZ AGENDĘ FRSIH2021

Hyde Park na HorecaTrendsTalks - czyli rozmowy o gastronomii "bez lukru"

W tym roku po raz pierwszy zapraszamy na nowy format - Hyde Park HorecaTrends.pl - czyli o gastronomii wprost, bez lukru, bez słodzenia. 

Porozmawiamy o grzechach gastronomii, największych bolączkach sektora i wpadkach, które miały nie ujrzeć światła dziennego. 

Hyde Park, czyli wszystko, co chcielibyście wiedzieć o "wtopach" gastronomii, ale baliście się zapytać.  

Udział w Hyde Parku potwierdzili:

Malka Kafka w HoReCaTrendsTalks na Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Krzysztof Kaliciński prelegentem FRSiH 2021. Zapraszamy na sesje HoReCa

Krzysztof Cybruch prelegentem konferencji HorecaTrendsTalks

 

 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz