×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Jurek Sobieniak prelegentem FRSiH 2021. Zapraszamy na sesje HoReCa
Jurek Sobieniak będzie prelegentem tegorocznego Forum Rynku Spożywczego i Handlu/ fot. facebook.com/jerzy.sobieniak

Jurek Sobieniak prelegentem FRSiH 2021. Zapraszamy na sesje HoReCa

Autor: horecatrends.pl Opublikowano: 03 listopada 2021 13:05 | Zaktualizowano: 08 listopada 2021 12:09

Jurek Sobieniak, kucharz i właściciel lokali „Sypka Mąka” oraz „Deska i kreska” jest w gronie prelegentów, z którymi będziemy rozmawiać podczas tegorocznego Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Debata HoReCaTrendsTalks odbędzie się 9 listopada.

HorecaTrendsTalks na Forum Rynku Spożywczego i Handlu

HoReCaTrendsTalks to wystąpienia i rozmowy na najważniejsze tematy dla sektora gastronomicznego. I te właśnie poruszymy w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu już 9 listopada. 

Jurek Sobieniak - kucharz i właściciel lokali „Sypka Mąka” oraz „Deska i kreska” weźmie udział w panelu poświęconym tematyce HoReCa.  Z kucharzem porozmawiamy o największych wyzwaniach sektora, m.in. o rynku pracy w gastronomii.

FRSiH 2021 odbędzie się w dniach 8 i 9 listopada w hotelu Sheraton Grand Warsaw.

Zapraszamy na dwie sesje HoReCa:

HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

9 listopada 2021 • 11:30-13:00

oraz

HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

9 listopada 2021 • 13:30-15:00

ZOBACZ PEŁNĄ AGENDĘ FRSIH2021

ZAREJESTRUJ SIĘ

 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz