Jurek Sobieniak, kucharz i właściciel lokali „Sypka Mąka” oraz „Deska i kreska” jest w gronie prelegentów, z którymi będziemy rozmawiać podczas tegorocznego Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Debata HoReCaTrendsTalks odbędzie się 9 listopada.
HoReCaTrendsTalks to wystąpienia i rozmowy na najważniejsze tematy dla sektora gastronomicznego. I te właśnie poruszymy w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu już 9 listopada.
Jurek Sobieniak - kucharz i właściciel lokali „Sypka Mąka” oraz „Deska i kreska” weźmie udział w panelu poświęconym tematyce HoReCa. Z kucharzem porozmawiamy o największych wyzwaniach sektora, m.in. o rynku pracy w gastronomii.
FRSiH 2021 odbędzie się w dniach 8 i 9 listopada w hotelu Sheraton Grand Warsaw.
Zapraszamy na dwie sesje HoReCa:
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
9 listopada 2021 • 11:30-13:00
oraz
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
9 listopada 2021 • 13:30-15:00
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.