9 listopada, w drugi dzień Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021, odbędą się dwa cykle HoReCaTrendsTalks - ciekawych rozmów o rynku gastronomicznym moderowanych przez dziennikarzy naszej redakcji!
HoReCaTrendsTalks to cykl wystąpień i rozmów na ważne tematy gastronomii, które odbywają się podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Po rocznej przerwie spowodowanej pandemią koronawirusa wracamy do formatu zapoczątkowanego przez naszą redakcję na FRSiH w 2019 roku. Zobaczcie, jak było dwa lata temu! ZAREJESTRUJ SIĘ!
Wśród tegorocznych tematów HoReCaTrendsTalks znajdą się:
· Jak konstruować biznes odporny na zawirowania i kryzysy?
· Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
· „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
· Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
· Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa
· Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje zmieniły się w delikatesy
· Boom na food delivery i dark kitchen
· Rynek kawiarni w pandemii
· Współpraca dostawca-gastronomia
ORAZ Hyde Park HorecaTrendsTalks!
Udział w naszym wydarzeniu już potwierdzili:
· Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego
· Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang
· Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego
· Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food
· Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed
· Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe
· Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa
Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 odbędzie się w dniach 8-9 listopada, w hotelu Sheraton w Warszawie. To 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów. Zobacz pełną AGENDĘ.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.