Partnerzy portalu
Już za 3 tygodnie startujemy z HoReCaTrendsTalks! HoReCaTrendsTalks - tak było na FRSiH2019

Już za 3 tygodnie startujemy z HoReCaTrendsTalks!

Autor: horecatrends.pl Data: 19 października 2021 06:05

9 listopada, w drugi dzień Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021, odbędą się dwa cykle HoReCaTrendsTalks - ciekawych rozmów o rynku gastronomicznym moderowanych przez dziennikarzy naszej redakcji!

HoReCaTrendsTalks to cykl wystąpień i rozmów na ważne tematy gastronomii, które odbywają się podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Po rocznej przerwie spowodowanej pandemią koronawirusa wracamy do formatu zapoczątkowanego przez naszą redakcję na FRSiH w 2019 roku. Zobaczcie, jak było dwa lata temu! ZAREJESTRUJ SIĘ!

HoReCaTrendsTalks: Tematy

Wśród tegorocznych tematów HoReCaTrendsTalks znajdą się:

· Jak konstruować biznes odporny na zawirowania i kryzysy?

· Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu

· „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny

· Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?

· Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa

· Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje zmieniły się w delikatesy

· Boom na food delivery i dark kitchen

· Rynek kawiarni w pandemii

· Współpraca dostawca-gastronomia

ORAZ Hyde Park HorecaTrendsTalks!

HoReCaTrendsTalks: Prelegenci

Udział w naszym wydarzeniu już potwierdzili:

· Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego

· Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang

· Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego

· Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food

· Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed

· Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe

· Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 odbędzie się w dniach 8-9 listopada, w hotelu Sheraton w Warszawie. To 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów. Zobacz pełną AGENDĘ.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz