Partnerzy portalu
Krzysztof Cybruch prelegentem konferencji HorecaTrendsTalks Krzysztof Cybruch, założyciel i organizator rynku śniadaniowego "Targ Śniadaniowy", Prezes Food Hall Poland. weźmie udział w Hyde Park HorecaTrends.pl/ fot. PTWP

Krzysztof Cybruch prelegentem konferencji HorecaTrendsTalks

Autor: www.horecatrends.pl Data: 04 listopada 2021 22:35

Już 9 listopada zapraszamy na HoReCaTrendsTalks oraz Hyde Park HorecaTrendsTalks w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021. Krzysztof Cybruch, założyciel i organizator rynku śniadaniowego "Targ Śniadaniowy", Prezes Food Hall Poland weźmie udział w tym wydarzeniu.

Krzysztof Cybruch - prelegentem na HorecaTrendsTalks

Krzysztof Cybruch to założyciel i organizator rynku śniadaniowego "Targ Śniadaniowy" (Warszawa, Poznań, Kraków, Trójmiasto) Założyciel i organizator warszawskiego Targu Rybnego. Związany z projektami "Hali Koszyki" i „Bazar Koszyki Street Food”. Prezes Food Hall Poland z projektami gastronomicznymi w Gdańsku i Warszawie. Od ponad 11 lat współtworzy kulinarną mapę Warszawy.   

Krzysztof Cybruch weźmie udział w Forum Rynku Spożywczego i Handlu, w HorecaTrendsTalks, podczas sesji w gronie ekspertów zastanowimy się w jakich barwach rysuje się przyszłość HoReCa.

 Dodatkowo twórca Targu Śniadaniowego weźmie udział w formacie Hyde Park HorecaTrends - rozmowach bez lukru, podczas których powie co go wkurza, co męczy, drażni jeśli chodzi o funkcjonowanie gastronomii w naszym kraju. 

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 odbędzie się w dniach 8-9 listopada, w hotelu Sheraton w Warszawie. To 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów. ZOBACZ AGENDĘ!

ZAREJESTRUJ SIĘ na wydarzenie

HoReCaTrendsTalks: Zwinne gastrobiznesy

W HoReCaTrendsTalksudział wezmą:

·  Zenon Badyra, dyrektor sprzedaży Foodservice, Transgourmet Polska Sp. z o.o. 

· Beniamin Bielecki, właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości

· Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego

· Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang

· Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego

· Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed

· Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe

· Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa

· Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food

· Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni

· Robert Sowa, restaurator

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz