Debata "Innowacje w czasach koronawirusa. Co z nadziejami start-upów?" odbędzie się 3 listopada w godzinach 15.30-16.45.
Jej główne tematy to:
Projektowanie żywności – w zgodzie z trendami, naturą i konsumentem
Wąskie grono wiernych fanów – przepis na sukces?
Wartości ważniejsze od trendów: waste food, eko, vegan
Co jeszcze może zaskoczyć konsumentów? Czy już wszystko zostało „spróbowane“?
Forum Rynku Spożywczego i Handlu ze względu na wymogi związane z aktualną sytuacją epidemiczną w Warszawie przybiera formułę internetową i odbędzie się bez udziału publiczności. Transmisje debat będzie można śledzić między innymi w portalach: portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl, horecatrends.pl i na stronie frsih.pl (po wcześniejszej rejestracji).
Nowa rzeczywistość zostanie z nami na dłużej. Jakie trendy umocni, jakie zepchnie w niepamięć? Jakiego przemodelowania potrzeb i zachowań konsumenckich dokona? O tym porozmawiamy z ekspertami, praktykami i analitykami podczas Internetowego XIII Forum Rynku Spożywczego i Handlu.