Partnerzy portalu
MENU główne czyli kwestionariusz horecatrends.pl: Ina Rybarczyk Ina Rybarczyk, fot. Magdalena Wojtaś

MENU główne czyli kwestionariusz horecatrends.pl: Ina Rybarczyk

Dziś w kwestionariuszu horecatrends Ina Rybarczyk, trener kulinarny, malarka, pasjonatka jogi, autorka książek kulinarnych. Swój zmysł artystyczny przenosi do kuchni, tworząc kuchnię roślinną, którą dzieli się na blogu truetastehunters.com.

Autor: AW/horecatrends.pl Data: 15 marca 2019 08:54

Jesz, żeby żyć, czy żyjesz, żeby jeść?

Żyję, żeby jeść

Gdybym była produktem spożywczym, byłabym…

Masłem orzechowym. Jem go tyle, że chyba już nim jestem :) 

Gdybym była knajpą, byłabym…

Barem z tapasami hiszpańskimi i dużym wyborem pysznego wina.

Smak mojego dzieciństwa to…

Leniwe i placki ziemniaczane mojej babci. Koniecznie na słodko.

Ostatnia kulinarna inspiracja?

Dip z awokado z dodatkiem chrzanu i koperku.

Podróż, którą najlepiej zapamiętały moje kubki smakowe

2 tygodnie podróży samochodem po Włoszech, gdzie każdy region i zachwycał swoimi przysmakami, a co najważniejsze, lokalnymi i smakującymi wyjątkowo produktami.

Kulinarne guru

Yotam Ottolenghi za miłość do jedzenia oraz Anthony Bourdain

Danie, które często przyrządzam i za każdym razem smakuje inaczej

Wegańskie burgery. Zazwyczaj wrzucam do nich, co akurat mam pod ręką, tworząc za każdym razem inne kompozycje smakowe.

Potrawa, która zmieniła moje życie…

Hummus!

Największa kulinarna trauma?

Źle przygotowane glony wakame. Nie wiedziałam, że można z nich zrobić coś tak okropnego! :) 

Nigdy nie zjem..?

Wątróbki

W mojej kuchni nie może zabraknąć…

Świeżych ziół, szczególnie bazylii i kolendry

Żywność kupuję...

Głównie na miejskich ryneczkach i sklepach ze zdrową żywnością

Dziś na śniadanie jadłam?

Kaszę jaglaną gotowaną na mleku migdałowym z prażonymi jabłkami i orzechami laskowymi

Miasto, w którym uwielbiam jadać to…. 

Florencja

Polska potrawa, którą w ciemno poleciłbym turyście z zagranicy to…

Placki ziemniaczane

Mój kulinarny afrodyzjak to… 

Zdecydowanie awokado

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.