Partnerzy portalu
MENU główne, czyli kwestionariusz horecatrends.pl: Marcin Wachowicz! Marcin Wachowicz, właściciel sieci Aioli, fot. materiały prasowe

MENU główne, czyli kwestionariusz horecatrends.pl: Marcin Wachowicz!

Marcin Wachowicz umiejętnie buduje sieć pod szyldem Aioli. Po lokalach w Warszawie i Gdańsku przyszedł czas na Katowice. Restaurator zarządzający obecnie 6 miejscami, wspomnianymi Aioli, a także Banjaluką i Momu, opowiedział nam m.in. o swoich kulinarnych inspiracjach, smakach dzieciństwa i afrodyzjakach.

Autor: Horecatrends.pl Data: 02 listopada 2018 08:48

Marcin Wachowicz będzie prelegentem XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu, które odbędzie 5-6 listopada w Hotelu Sheraton w Warszawie. ZAPRASZAMY! Zarejestruj się już dziś!

Jesz, żeby żyć, czy żyjesz, żeby jeść? 

Czasami zapominam żyć i jeść

Gdybym był produktem spożywczym, byłbym…

Czekoladą z ostrą papryką

Gdybym był knajpą, byłbym…

Teatralnym barem rozrywkowym

Smak mojego dzieciństwa to…

Mizeria, młode ziemniaki z koprem, murzynek i ciasto kakaowe

Ostatnia kulinarna inspiracja to...

… wędzony ogon wołowy na słodko

Podróż, którą najlepiej zapamiętały moje kubki smakowe…

Londyn

Moje kulinarne guru to…

Andrzej Andrzejczak

Danie, które często przyrządzam i za każdym razem smakuje inaczej…

Koktajle zdrowotne

Potrawa, która zmieniła moje życie…

Polędwica wołowa w sosie holenderskim z kaparami

Moja największa kulinarna trauma to…

Nerki jagnięce

Nigdy nie zjem...

Karalucha, muchy

W mojej kuchni nie może zabraknąć…

Cross smaków Europa i reszta świata

Żywność kupuję…

Najczęściej świeżą na bazarze

Dziś na śniadanie jadłem?

Bao Bun z szarpaną wołowiną w słodko ostrym sosie tajskim

Miasto, w którym uwielbiam jadać to…

Londyn, Berlin, Sydney

Polska potrawa, którą w ciemno poleciłbym turyście z zagranicy to…

Kotlet schabowy panierowany w bułce z mizerią i młodymi ziemniakami z koprem, pierogi różnorakie, zupa szczawiowa, ogórkowa, żurek, pieczona jagnięcina, sandacz w sosie

Mój kulinarny afrodyzjak to…

Świeże ostrygi pieczone z sosem holenderskim na szampanie z krewetkami koktajlowymi i szpinakiem

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.