Dominik Duraj, to szef kuchni śląskiej restauracji Villa Gardena. W roku 2017 uznany za Szefa Roku Polski południowej, jeden z 5 najlepszych Szefów kuchni w Polsce według francuskiego, prestiżowego przewodnika Gault&Millau. Jako jeden z nielicznych w Polsce zdobył 3 czapki oraz został nominowany do nagrody Chef of the Year. Jego domeną w życiu codziennym jest: "Pogłębiaj wiedzę, podążaj za trendami i ...ciężko pracuj".
Mogę podpisać się pod jednym i drugim stwierdzeniem.
Masłem.
Małym kameralnym miejscem.
Kogel-mogel.
Dashi.
Wszystkie.
Jest ich wielu, ciężko wskazać jedną osobę.
Danie z ryby.
Dashi.
Nie mam takiej.
Zepsutej żywności.
Masła.
W małych przetwórniach, od lokalnych dostawców.
Jajecznicę na maśle.
Warszawa.
Żurek.
Czekolada.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.