×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
"Mięśni" blogerzy i kucharze, czyli "Mięso na wtorek" portalspozywczy.pl

"Mięśni" blogerzy i kucharze, czyli "Mięso na wtorek" portalspozywczy.pl

Autor: portalspozywczy.pl Data: 26 listopada 2019 08:38 | Aktualizacja: 26 listopada 2019 08:39

W dobie silnych trendów roślinnych mięsożercom coraz trudniej znaleźć ciekawe przepisy kulinarne. Portalspozywczy.pl w cyklu "Mięso na wtorek" zrobił przegląd najciekawszych kucharzy i blogerów, którzy z mięsa potrafią uczynić prawdziwe cuda.

Zestawienia kucharzy, dla których mięso w kuchni to coś więcej niż półprodukt, nie wypada zacząć od innego nazwiska niż Tomasz Jakubiak. Olimpijczyk, restaurator i gospodarz programu telewizyjnego "Sztuka Mięsa" został ostatnio twarzą...polskiego mięsa jako ambasador kampanii informacyjnej na temat drobiu i wieprzowiny„Marka Polskie Mięso. Polska Smakuje.”

"Sztuka Mięsa" to nie jedyny program telewizyjny dla mięsożerców. Mamy też "M jak mięso" , którego gospodarzami są Jurek Sobieniak i Andrzej Andrzejczak.

Swojej miłości do mięsa nie ukrywa Marcin Kuc, twórca kanału "Jaja w kuchni". W zestawieniu serwisu portalspozywczy.pl znalazł się też Walenty Kania"Kuchnia dla odważnych".

Przeczytajcie całość na portalspozyczy.pl!

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz