Dziś Mikołajki. Zapraszamy na subiektywne inspiracje HorecaTrends.pl. A w roli głównej: smaczne upominki, jarmarki świąteczne i inspiracje z profili znanych i lubianych szefów kuchni i kucharzy.
6 grudnia to piękny dzień i doskonała okazja, żeby oobdarować siebie i bliskich uroczymi upominkami. My z racji profillu naszego serwisu skupiliśmy się na upominkach w stylu Foodie... Łapcie inspiracje i obdarowujcie swoich najmilszych!
Dla fanów świątecznych klimatów idealnym prezentem może okazać się wspólna wyprawa na klimatyczny jarmark świąteczny i wspólna degustacja pajdy chleba, grzańca lub słodkich przysmaków.
Dla koneserwów książek kucharskich i tych o szefach kuchni - udanym prezentem może być autobiografia Magdy Gessler i jej fartuch lub książką Jamiego Oliviera "Razem".
A może książka Darii Ładochy "5 składników zdrowia"?
A dla fanów jedzenia i gotowania mamy coś od Tosi Kolo (tochabrocha), która wydała e-book "Jadalne prezenty".
Z kolei Julia Romaniuk - mikołajkowo polace e-book "Biedanizm Świąteczne opowieści".
A jeśli nie macie pojęcia czym obdarować najbliższych - może fajna domowa kolacja będzie strzałem w dziesiątkę?
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.