Marta Grzebyk, autorka bloga Krytyka Kulinarna napisała książkę ''***** dietę''. Nowa publikacja jest o tym, jak jeść i nie tyć. Książka zawiera 75 przepisów, które ''utrzymają twój tyłek w ryzach''.
''Jeśli chcesz wiedzieć jak zjeść ciastko i mieć ciastko, jak nie tyć, ale i tak sobie dogadzać, to zapraszam tędy. Od 10 lat tak jem, jem też nieprzebrane ilości wspaniałego jedzenia w najlepszych restauracjach świata. A waga stoi. Czary? Geny? Nic podobnego! To spryt i wiedza. Proste sztuczki, które trzymają zadek w ryzach'' - napisała w swoich social mediach Krytyka Kulinarna.
Blogerka dodaje, że jej książka jest o tym, jak zjeść ciastko i mieć ciastko. O sposobie odżywiania, który z jednej strony jest zdrowy, a z drugiej - daje przestrzeń na dogadzanie sobie. Jest to też książka o małych nawykach, które wprowadzone na stałe w życie sprawią, że unikniemy wahań wagi, spadków energii i „glutenowej śpiączki”.
Książka jest dostępna w przedsprzedaży na stronie bloga. Wcześniej ukazały się ''Smaki dzieciństwa'', ''Bułka z masłem'' oraz ''Comfort food''.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.