XII edycja Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się 4-5 listopada 2019 w Hotelu Sheraton w Warszawie. ZAREJESTRUJ SIĘ!
Rynek HoReCa rośnie w dwucyfrowym tempie i wkrótce przekroczy wartość 50 mld zł. Gastronomia staje się powoli jedną z ważniejszych gałęzi polskiej gospodarki.
Zapraszamy do udziału w debatach:
#HorecaTrendsTalks - czym żyje polska scena gastro?
W tym panelu swój udział zapowiedzieli:
Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego
Krzysztof Janiszewski, restaurator, właściciel restauracji Senses
Grzegorz Łapanowski, kucharz, założyciel, prezes, Fundacja „Szkoła na widelcu”, właściciel, studio kulinarne Food Lab Studio
Adriana Marczewska, szefowa kuchni, restauracja WuWu, uczestniczka programu „Top Chef”, prowadząca kulinarne programy telewizyjne
Agnieszka Mielczarek, coach żywienia, współwłaścicielka cateringu dietetycznego BioBistro
Damian Rybak, dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding
#HorecaTrendsTalks - przyszłość gastronomii w rękach food delivery
W tym panelu swój udział zapowiedzieli:
Grzegorz Aksamit, wiceprezes, Stava
Nicolas Jedraszak, General Manager Poland, Wolt
Piotr Kruszyński, CEO, PizzaPortal.pl
Jakub Kukuła, właściciel Kukuła Healthy Food
Jakub Pietraszek, dyrektor generalny, Uber Eats Poland
Polecamy także debaty:
- Food & Retail Start-up Star - sektor żywności na celowniku start-upów
- Konsument 4.0 w soczewce trendów zmieniającego się świata
- Handel szuka nowej tożsamości: CSR, ekologia, zero waste
- Gospodarka obiegu zamkniętego. Opakowanie przyszłości pilnie poszukiwane
Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której zostaną wręczone prestiżowe nagrody Rynku Spożywczego, doroczne certyfikaty Dobry Produkt i wyróżnienia Food&Retail Start-up Star 2019. W tym roku plebiscyt Dobry Produkt został poszerzony o nową kategorię - "Produkt HorecaTrends" - dla produktów odpowiadających aktualnym trendom kulinarnym i skierowaną do odbiorców HoReCa.