O rynku HoReCa podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2019



horecatrends.pl - 10 października 2019 07:48


Podczas XII Forum Rynku Spożywczego i Handlu sporo miejsca poświęcimy takim pojęciom jak: #zerowaste", #respectfood, #streetfood czy #veganstyle. Wskażemy także kierunki rozwoju i główne trendy na rynku gastronomicznym w nadchodzącym sezonie. Porozmawiamy również o tym czy food delivery wyznaczy nową erę rynku HoReCa. Zobacz kto już potwierdził swoją obecność na debatach HoReCa!

XII edycja Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się 4-5 listopada 2019 w Hotelu Sheraton w Warszawie. ZAREJESTRUJ SIĘ!

Rynek HoReCa rośnie w dwucyfrowym tempie i wkrótce przekroczy wartość 50 mld zł. Gastronomia staje się powoli jedną z ważniejszych gałęzi polskiej gospodarki.

Zapraszamy do udziału w debatach:

#HorecaTrendsTalks - czym żyje polska scena gastro?

W tym panelu swój udział zapowiedzieli:

Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego

Krzysztof Janiszewski, restaurator, właściciel restauracji Senses

Grzegorz Łapanowski, kucharz, założyciel, prezes, Fundacja „Szkoła na widelcu”, właściciel, studio kulinarne Food Lab Studio

Adriana Marczewska, szefowa kuchni, restauracja WuWu, uczestniczka programu „Top Chef”, prowadząca kulinarne programy telewizyjne

Agnieszka Mielczarek, coach żywienia, współwłaścicielka cateringu dietetycznego BioBistro

Damian Rybak, dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding


#HorecaTrendsTalks - przyszłość gastronomii w rękach food delivery

 

W tym panelu swój udział zapowiedzieli: 

Grzegorz Aksamit, wiceprezes, Stava

Nicolas Jedraszak, General Manager Poland, Wolt

Piotr Kruszyński, CEO, PizzaPortal.pl

Jakub Kukuła, właściciel Kukuła Healthy Food

Jakub Pietraszek, dyrektor generalny, Uber Eats Poland

Polecamy także debaty:

- Food & Retail Start-up Star - sektor żywności na celowniku start-upów
- Konsument 4.0 w soczewce trendów zmieniającego się świata
- Handel szuka nowej tożsamości: CSR, ekologia, zero waste
- Gospodarka obiegu zamkniętego. Opakowanie przyszłości pilnie poszukiwane

Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której zostaną wręczone prestiżowe nagrody Rynku Spożywczego, doroczne certyfikaty Dobry Produkt i wyróżnienia Food&Retail Start-up Star 2019. W tym roku plebiscyt Dobry Produkt został poszerzony o nową kategorię - "Produkt HorecaTrends" - dla produktów odpowiadających aktualnym trendom kulinarnym i skierowaną do odbiorców HoReCa.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FRSIH.PL.