Partnerzy portalu
Pyszne.pl, PizzaPortal.pl, Uber Eats, Glovo, Wolt na Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Zapraszamy na debaty! fot. PTWP

Pyszne.pl, PizzaPortal.pl, Uber Eats, Glovo, Wolt na Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Zapraszamy na debaty!

Autor: www.horecatrends.pl Data: 16 października 2019 08:06

Pyszne.pl, PizzaPortal.pl, Uber Eats, Glovo, Wolt, Stava, znane osobowości rynku gastronomicznego oraz przedstawiciele cateringu dietetycznego wystąpią wspólnie na scenie #HorecaTrendsTalks podczas tegorocznej edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Podczas dwóch sesji wspólnie zastanowimy się, czym żyje polska scena gastronomiczna. Czy przyszłość gastronomii leży w rękach food delivery? Jak będzie wyglądał ten rynek za kilka lat i jaką rolę odegrają w nim nowe technologie? Sporo miejsca poświęcimy takim pojęciom jak: #zerowaste, #respectfood, #streetfood czy #veganstyle. Wskażemy kierunki rozwoju i główne trendy na rynku gastronomicznym w nadchodzącym sezonie.

Zapraszamy na FRSiH

Ostatnia szansa na zakup pakietów w preferencyjnych cenach! 16 października zmieniamy ceny na pakiet Standard i Premium. Skorzystaj z okazji!

ZAREJESTRUJ SIĘ

11:30-13:00 | 5 listopada 2019 r.
#HorecaTrendsTalks - czym żyje polska scena gastro?

Tematyka:

Foodowy słownik głównych nurtów: #wege #vegan #zerowaste #respectfood
Co serwują najlepsi kucharze? Czym pulsuje Instagram? Co zdominuje podniebienia w 2020 roku
Kultura foodie. W oczekiwaniu na wielką rewolucję restauracyjną
Kucharz, bloger i dietetyk - jak wykorzystać potencjał tych autorytetów?
#streetfood - niezobowiązującej gastronomii przybywa zwolenników, nie tylko wśród młodzieży

13:45-15:15 | 5 listopada 2019 r.
#HorecaTrendsTalks - przyszłość gastronomii w rękach food delivery

Tematyka:

#catering dietetyczny trafił pod strzechy. Prognozy rozwoju rynku
#fooddelivery w fazie rozkwitu. Nowi gracze ostrzą zęby na polski rynek?
#darkkitchens - wirtualne restauracje czarnym koniem gastronomii
Meal Kits for Home Cooking - Blue Apron wyznaczył nowy kierunek e-commerce
Udział w debatach #HorecaTrendsTalks potwierdzili:

Grzegorz Aksamit, wiceprezes, Stava
Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego
Krzysztof Janiszewski, restaurator, właściciel restauracji Senses
Nicolas Jedraszak, General Manager Poland, Wolt
Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający, Pyszne.pl
Piotr Kruszyński, CEO, PizzaPortal.pl
Jakub Kukuła, właściciel Kukuła Healthy Food
Grzegorz Łapanowski, kucharz, założyciel, prezes, Fundacja „Szkoła na widelcu”, właściciel, studio kulinarne Food Lab Studio
Adriana Marczewska, szefowa kuchni, restauracja WuWu, uczestniczka programu „Top Chef”, prowadząca kulinarne programy telewizyjne
Agnieszka Mielczarek, coach żywienia, współwłaścicielka cateringu dietetycznego BioBistro
Jakub Pietraszek, dyrektor generalny, Uber Eats Poland
Damian Rybak, dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding
Maciej Żakowski, współtwórca, Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival oraz sieci ORZO people-music-nature

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz