Partnerzy portalu
Ruszyło Forum Rynku Spożywczego i Handlu Forum Rynku Spożywczego i Handlu to dwudniowa konferencja z udziałem topowych menadżerów i ekspertów/fot. PTWP

Ruszyło Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Autor: www.horecatrends.pl/ www.portalspozywczy.pl Data: 05 listopada 2021 10:24

W poniedziałek 8 listopada o godz. 9.00 w Hotelu Grand Sheraton w Warszawie ruszyło Forum Rynku Spożywczego i Handlu - dwudniowa konferencja z udziałem topowych menadżerów i ekspertów - z branży spożywczej, handlowej i HoReCa.

Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Mateusz Cacek, wiceprezes zarządu, Sfinks Polska SA 
Artur Kowalski, kierownik projektu, ZINU SHOP  
Michał Krowiński, współzałożyciel, dyrektor operacyjny, LISEK.APP 
Marcin Kuśmierz, prezes zarządu, Shoper SA  
Adrian Piwko, prezes zarządu, Pora na Pola 
Moderacja:   
Małgorzata Burzec-Lewandowska, redaktor naczelna, PropertyDesign.pl, zastępca redaktora naczelnego, PropertyNews.pl 
Robert Posytek, redaktor naczelny, PropertyNews.pl, zastępca redaktora naczelnego, PropertyDesign.pl 
 
9 listopada 2021 r. | 13.30-15.00 | 
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy | Elastyczni dostawcy.  
Hyde Park HorecaTrendsTalks  
Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy 
Boom na food delivery i dark kitchen 
Rynek kawiarni w pandemii 
Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii 
Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa 
 
Cykl wystąpień: 
 
Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food 
Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed 
Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa 
Moderacja:  
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl 
 
Rynek kawiarni w pandemii
Rozmowa 1:1  
Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe  
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl 
 
Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
Rozmowa 1:1  
Zenon Badyra, dyrektor sprzedaży Foodservice, Transgourmet Polska Sp. z o.o. 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Hyde Park HorecaTrendsTalks 
cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa/ w ramach podsumowania dwóch części HorecaTrendsTalks
 
Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego 
Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego 
Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food 
Moderacja:  
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl, horecatrends.pl 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl  
Anna Wrona, dziennikarz, PortalSpozywczy.pl; horecatrends.pl 

WIĘCEJ NA FRSIH.PL.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz