Partnerzy portalu
Ruszyło XII Forum Rynku Spożywczego i Handlu!

Ruszyło XII Forum Rynku Spożywczego i Handlu!

Olga Tokarczuk, najmłodsza polska noblistka powiedziała, że zajmuje się w swoich książkach polityką w najszerszym sensie, bo w dzisiejszych czasach polityczne stały się m.in. takie kwestie jak to, co jemy. Według tej definicji podczas XII Forum Rynku Spożywczego i Handlu będziemy rozmawiać o polityce - pierwszego dnia o polityce spożywczej, a drugiego dnia o polityce handlowej i gastronomicznej. Oba te dni będzie spinał jeden człowiek - konsument, o którego obie branże zabiegają. Panie i Panowie rusza FRSiH 2019.

Autor: www.horecatrends.pl Data: 04 listopada 2019 10:19

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2019

Dzisiaj, 4 listopada 2019 r. o godzinie 9.00 w Hotelu Sheraton, ruszyło XII edycja Forum Rynku Spożywczego i Handlu - największa konferencja branżowa.

Dyskusje prowadzone na Forum Rynku Spożywczego i Handlu mają siłę kształtowania spojrzenia opinii publicznej na kwestie związane z rynkiem żywności i handlu w Polsce. Głos producentów, retailerów i organizacji ich reprezentujących dociera do przedstawicieli mediów, administracji i legislatora. Dlatego każdego roku staramy się poruszać kwestie najistotniejsze z punktu widzenia interesów sektora spożywczego i handlowego.

Zapraszamy na 17 wyjątkowych debat:

- Future Foods. Polska "Doliną Krzemową" branży spożywczej. 

- Totalna integracja. 2019 rokiem konsolidacji branży spożywczej

- Digital Factory. Najnowsze technologie zmieniają oblicze polskiej branży spożywczej

- Gospodarka obiegu zamkniętego. Opakowanie przyszłości pilnie poszukiwane

- Made in Poland. Wymiana doświadczeń z rynków zagranicznych

- Zarządzanie: bezpieczeństwo, jakość, dystrybucja

- Food & Retail Start-up Star - sektor żywności na celowniku start-upów

- Rewolucja w branży mięsnej zmienia strategie firm

- Filary sukcesu polskiej branży mleczarskiej

- Podjadanie warte miliony. Boom na rynku przekąsek

- Konsument 4.0 w soczewce trendów zmieniającego się świata

- Handel szuka nowej tożsamości: CSR, ekologia, zero waste

- The future of retail: idealny mix technologii i emocji

- #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

- #HorecaTrendsTalks – przyszłość gastronomii w rękach food delivery

- Nowy etap integracji rynku spożywczego i handlowego

- Koniec ery „No Name”

 

Zaproszenie do czynnego udziały w panelach dyskusyjnych przyjęli m.in.:

Sławomir Chłoń, prezes Organic Farma Zdrowia

Ewa Chodakowska, trenerka fitness, ekspertka w zakresie zdrowego stylu życia i motywacji

Małgorzata Chudzik, członek zarządu Dan Cake Polonia

Michał Czerwiński, prezes Purella

Paul Davies, prezes Carlsberg Polska

Marcin Dąbrowski, prezes Surge Cloud

Carolina Garcia Gomez, prezes IKEA Retail Polska

Łukasz Gębka, prezes Farmy Świętokrzyskiej

Piotr Grauer, dyrektor, Deal Advisory w zespole fuzji i przejęć w KPMG

Maciej Herman, dyrektor zarządzający w LOTTE Wedel

Joanna Jabłczyńska, polska aktorka telewizyjna, filmowa i dubbingowa, prawniczka

Nicolas Jedraszak, General Manager Poland w Wolt

Jan Kolański, prezes Colian

Piotr Kruszyński, CEO w PizzaPortal.pl

Jakub Kukuła, właściciel, prezes Kukuła Healthy Food

Grzegorz Łapanowski, kucharz, założyciel i prezes Fundacji "Szkoła na widelcu", właściciel studia kulinarnego Food Lab Studio

Marta Marczak, dyrektor w zespole strategii marki, PwC

Artur Marszałkiewicz, partner zarządzający, Corporate Finance w CRIDO

Tomasz Michalski, członek zarządu, dyrektor ds. komercyjnych w Frisco.pl

Adam Mokrysz, prezes Mokate

Kacper Nosarzewski, futurolog, członek zarządu Polskiego Towarzystwa Studiów nad Przyszłością, partner w 4CF

Jacek Palec, prezes Frisco.pl

Jakub Pietraszek, dyrektor generalny Uber Eats Poland

Bartosz Urbaniak, szef Bankowości Agro BNP Paribas na Europę Środkowo - Wschodnią i Afrykę, BNP Paribas Bank Polska

Marcin Woźniak, prezes Fundusz Venture Capital AgriTech Hub

Szymon Żółciński, partner, Biznes i innowacje w CRIDO

Podczas XII Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której zostaną wręczone prestiżowe nagrody Rynku Spożywczego, doroczne certyfikaty Dobry Produkt i wyróżnienia Food&Retail Start-up Star 2019. Zapraszamy!

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.