Świąteczny catering Magdy Gessler z delikatesów ''U Fukiera'' zachwyca różnorodnością. A co z cenami? Najtańsza jest ćwikła tarta z chrzanem - wystarczy 18 zł, najdroższy tort makowy uroczysty z pomarańczami. Kosztuje 450 zł.
Dania świąteczne Magdy Gessler, tak jak dania w restauracji ''U Fukiera'' rozbudzają apetyt samymi nazwami.
''Kaczka pieczona w całości po polsku z antonówką'', ''Kapusta z grzybami i pigwą ulubiona Magdy Gessler'', ''Barszcz czerwony jak rubin'', ''Szuba, czyli śledź przykryty pierzynką'', ''Kompot z suszu taki jak w domu u mamy'' - to tylko niektóre z kilkudziesięciu dań restauratorki na świąteczny stół podczas Bożego Narodzenia.
W zależności od regionu Polski stół wigilijny różni się niektórymi potrawami, ale najczęściej znajdują się na nim ryby, kapusta, barszcz, pierogi, śledzie, danie z makiem, kompot z suszu. Gdyby chcieć skomponować wigilijny stół z dań oferowanych przez Magdę Gessler w delikatesach ''U Fukiera'' byłby to:
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.