XII Forum Rynku Spożywczego i Handlu 4-5 listopada 2019 r. Zobacz kto będzie z nami!



www.horecatrends.pl - 09 października 2019 16:12


Co będzie żywnością przyszłości? Jak branża spożywcza ma przygotować się na oczekiwania klientów, którzy coraz częściej żądają od firm działań odpowiedzialnych społecznie i zrównoważonych? Jaką rolę w rewolucji, której jesteśmy świadkami, odegra technologia? M. in. takie zagadnienia poruszymy podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu, które od lat jest miejscem biznesowych inspiracji, kształtowania opinii i nawiązywania kontaktów, które przekładają się na intratne kooperatywy.

 W dniach 4-5 listopada w Hotelu Sheraton w Warszawie wydawnictwo PTWP organizuje XII edycję ogromnej konferencji dedykowanej sektorowi spożywczemu i handlowemu oraz HoReCa w Polsce. Zapraszamy na wydarzenie Forum Rynku Spożywczego i Handlu. A już dziś prezentujemy kto m.in. potwierdził swój udział w debatach.

ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

 

{media;4029;FRSiH 2019;https://pliki.horecatrends.pl/i/00/40/29/004029.jpg;https://pliki.horecatrends.pl/i/00/40/29/004029_940.jpg}
 

 

Edward Bajko, prezes, SM Spomlek

Maciej Balsewicz, współzałożyciel, partner zarządzający, bValue

Piotr Bieliński, prezes zarządu, Atlanta Poland SA

Mariusz Chrobot, dyrektor generalny, CEDC

Paul Davies, prezes zarządu, Carlsberg Polska, prezes zarządu, Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego – Browary Polskie

Jarosław Kowalewski, członek zarządu, SuperDrob SA

Ola Lazar, twórca foodtechowego akceleratora FoodForward

Paweł Nowak, dyrektor zarządzający zakładami mięsnymi i produkcją zwierzęcą, Goodvalley

Sławomir Ogryzek, prezes, ROS-SWEET Sp. z o.o.

Jakub Pietraszek, dyrektor generalny, Uber Eats Poland

Marcin Woźniak, prezes zarządu, Fundusz Venture Capital AgriTech Hub

Grzegorz Zych, wiceprezes zarządu, Dobrowolscy Sp. z o.o.

 

Więcej informacji na frsih.pl.